Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 13, 2013

Katseluvinkki

Oletteko jo bonganneet Liv-kanavalta uuden kädentaito-ohjelman Kirstien värkkäilyt?

Ohjelma tulee sunnuntai-iltapäivisin ja uusintana sama jakso keskiviikkona alkuillasta ja torstaina aamupäivällä. Minulta jäi ihan eka jakso näkemättä, mutta siinä oli käsittääkseni ollut vain leivontajuttuja niin ei niin väliä. ;) Toka ja kolmas jakso ovatkin nähtävillä vielä tuon laittamani linkin kautta netistä.

Tämä on siitä jännä ohjelma, että siinä Kirstie osallistuu aina johonkin näyttelyyn/kilpailuun, joissa kilpaillaan kädentaitojen lisäksi mm. eläinten kasvatuksessa, ja nähtävästi nämä näyttelyt ovat Britanniassa suunnilleen kansallisurheilua. ;) Kirstie opettelee kilpailutöitään varten myös uusia kädentaitoja, jotka kyllä vaihtelevat laidasta laitaan. Siinä myös näytetään muiden kilpakumppaneiden töitä ja niiden tekemistä. Melkein tulee itsellekin himo alkaa kokeilla jotain uutta kädentaidon lajia, ja ihmettelen kaikkia sellaisiakin tekniikoita, joista en ole koskaan kuullutkaan tai kuvitellut olevan olemassa. Vaikkapa nyt korujen tekeminen liivatteesta tai kirjominen veteenliukenevan kankaan avulla. Alkaa omat väkerrykset tuntua aika tavanomaisilta niiden rinnalla, mitä tuon ohjelman kilpailuissa näkee. ;)

Hah, nyt tuli otsikoksi jotain muuta kuin numeroita, joten perinne katkeaa tähän. ;)

Hauskaa sunnuntain jatkoa ja uutta viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Katsoin tämän päivän ohjelmaa pätkän ja minulle tuli mieleen 80-luvun maatalousnäyttelyt, siellä oli sikoja ja lehmiä ym ja sitten käsityökilpailu emännille. Veteen liukenevaa kirjontakangasta sai ostaa muutama vuosi sitten Tampereen messuilta muistaakseni Varpa-loomsilta. Mullakin pieni pala sitä jossakin.

  VastaaPoista
 2. Kiki: Minä olen myös ollut 80-luvulla maatalousnäyttelyissä, vanhempani olivat niissä näytteilleasettajina, valmistivat yrityksessään perävaunuja. En kyllä muista niistä muuta kuin eläimet ja sitten kaikki myyntikojut ja Kari Salmelainen taisi vetää Napakymppi-ohjelmanumeroa ohjelmalavalla. ;) (monena vuonna ja monissa näyttelyissä ja messuilla oltiin, ja aina siellä oli tuo Salmelainen, kävipä kerran meidän osastollamme istumassa ja juomassa kahviakin, istui mun vieressä penkillä :) )

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sinulle hyvästä vinkistä! ilman vihjaustasi en koskaan olisi löytänyt tätä mukavaa ohjelmaa. Englannisssa järjestetään lähes joka asiasta näyttelyitä ja kilpailuja.

  VastaaPoista
 4. Meillä alkoi Liv näkymään vasta viime viikolla. Sieltä tulee kivoja ohjelmia.

  VastaaPoista
 5. Katsoinpa minäkin juuri tuon ohjelman ja miten hän viime hetkeen asti kirjaili tyynyä. Tunnelma on tässä ohjelmassa parasta, rentous ja kauniit, kauniit käsityöt.

  VastaaPoista
 6. Kiitti vinkistä, olen niin vähän katsellut telkkua viime aikoina etten tiennytkään tuollaisesta ohjelmasta :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)