Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 09, 2013

+ 400 g

Sunnuntaina kuulin, että JJSJJME (= jos Jumala suo ja jos me elämme) tämän vuoden aikana minulle tulee ihan uusi titteli, joskin täysin ilman omaa ansiotani ja vaikutusta asioiden kulkuun. ;) Ensi järkytyksestä toivuttuani aloin tietysti miettiä, että mitähän sitä tämänkin asian kunniaksi kutoisi... Sunnuntai-illan selailin netistä tietynlaisia neuleohjeita (en jaksanut kävellä kahta metriä tuonne neulelehtihyllylleni...), ja sieltähän netistähän se sopiva malli sitten löytyikin, ja löytyy myös Novita-lehdestäkin. Mutta vaikka kyse on puolen vuoden takaisesta lehdestä, niin eiköhän jo yksi mallissa olevista väreistä ole poistunut värikartasta. Ei muuta kuin heti maanantaina Tokmannille, jossa muistin mainoksen mukaan olevan Novitan poistuvat värit halvennuksessa - ja HUH! siellä oli sitä mallin vaatimaa väriäkin.


Ruskea Wool oli siis sitä poistuvaa väriä, ja samalla reissulla ostin sitten muutkin mallin vaatimat langat eli Nalle luontopolku kaarnaa ja luonnonvalkoista Woolia; neljättä lankaa minulla olikin jo sopiva määrä lankakopassani. Pakko oli ostaa nämä tarvittavat langat heti, koska projekti tulee olemaan vasta joskus loppukesästä/alkusyksystä ajankohtainen, ja siinä vaiheessahan Novitan lankakartta on taas uudistunut, ja varmaan kaikki värit poistuneet. ;)

Muistan jossain blogissa nähneenikin hiljattain juuri tämän samaisen mallin tehtynä, joten jos tämä kyseinen bloggaaja täällä liikkuu, niin saattaapi  hän arvatakin, mistä on kyse. Mutta pidetään nyt kuitenkin siihen asti salassa, kunnes tämä putoaa puikoilta. Sen verran voin kuitenkin sanoa, ettei tästä ole tulossa mitään itselle eikä omaan perheeseen (kuten varmaan jo väreistä voi arvata...).

Novitan uutiskirjeessä luki, että uudet kevätvärit ja -langat tulevat kauppoihin vasta joskus helmikuussa, eli siihen asti täytynee pärjätä... :D

Tällaista tällä kertaa. :)

4 kommenttia:

 1. Niin täällä blogeissa vaan oppii kavereita tuntemaan, että sanoin itsekseni, ai Mari on vaihtanut värejä.
  Hieman sitten hymyilytti, kun asia selvisi.
  Kiinnostuneena odottelen lopputulosta.

  VastaaPoista
 2. Uusien värien toimitukset alkavat viikolla 4. Tänään kuulin, kun harmittelin ettei tiettyä väriä seiskaveikkaa löytynyt. Mutta myyjä lupasi, että kohta sitä tulee. t. Eija

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis tunika! Ja ihanat sukat!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)