Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, tammikuuta 04, 2013

1.

Aloitin tänään pistelemään esikoisen 1-vuotiskuvaa. Kuten kuopuksen kuvaakin, myös tätä pistelen yhden värin kerrallaan, tummimmasta sävystä vaaleimpaan. Ensimmäinen eli tummin väri tulikin saman tien valmiiksi:


Kuopuksen kuvaan verrattuna alku on ihan erilainen. Kuopuksen kuvassa tummin värisävy oli kaikkein suurin värialue pistomäärältään, ja heti ensimmäisen värin valmistuttua kuvasta näki, mitä se aikoi valmiina esittää. Tässä esikoisen kuvassa tummin värialue on kaikkein pienin pistomäärältään, vain vähän reilut 400 pistoa, eikä tästä vielä tuota koko kuvaa hahmota. Silmien ja avonaisen suun paikka sekä vähän päälakea on nähtävillä tässä vaiheessa. Mutta eiköhän seuraava väri jo tuo jotain hahmoa tähän.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)