Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 23, 2012

Valmis!

Nyt se on sitten valmis ja kehyksissä! :) On tästä haaveiltukin, alkuperäisen kuvan ottamisesta on kuitenkin jo pian neljä vuotta aikaa. Pari vuotta sitten sain ohjeen valmiiksi, vuosi sitten aloin pistelemään - ja loppujen lopuksi varsinaisia pistelypäiviä tai tunteja ei ollut kovin monta, sillä yhdessä illassa ehtii pistellä hyvinkin 500-1000 pistoa, ja pistoja yhteensä on reilut 9000. Muutaman minuutin verran tämän vuorokauden puolelle menivät vihoviimeiset pistot, sen jälkeen vielä pesaisin työn pikaisesti ja jätin yöksi kuivumaan. Tälle aamulle jäi enää kehystäminen. Ja tässä se nyt sitten on:

Kuopuksen 1-vuotiskuva
Tehty ajalla: 29.12.2011-23.12.2012
Malli: 1-vuotiskuvasta X-Stitch-ohjelmalla tehty
Kangas: 18 ct luonnonvalkoinen aida
Langat: DMC 3799, 318, 317, 415, 762 ja Blanc
Pistot: Ristipistoja
Koko: 100x133 pistoa, yhteensä 9179 pistoa = n. 13,5x18.5 cm
Viimeistely: Paspatuuri Kärkkäiseltä, kehys Halpa-Hallista
Muuta: Eihän tätä voi kuin rakastaa, koska mallin henki on niin rakas!      
 
En laittanut kuvaa vielä seinälle, koska teen isoveljen 1-vuotiskuvan kaveriksi, niin etsiskellään näille sitten yhteinen kiva paikka kodistamme. Toivottavasti ei isoveljen pistelemiseen mene ihan vuotta! Yhden versionhan minä hänen 1-vuotiskuvastaan olen pistellytkin, mutta se epäonnistui niin, ettei sitä ole voinut esille laittaa. Sekä paspatuuria että kehyksiä on olemassa meillä toiset samanlaiset ihan sitä toista kuvaa ajatellen, eli näistä tosiaan tulee sitten hyvät parit seinälle - sattuikin tuuri, että tätä juuri oikeankokoista ja oikeanväristä kehystä oli Halpa-Hallissa tasan kaksi kappaletta jäljellä, ihan kuin olisivat minua odottaneet! :)


Tässä vielä sekä pistelty kuva että alkuperäinen valokuva, josta ristipistomalli on tehty. Kyllähän tuon samaksi pojaksi tunnistaa. :) Ja poika itsekin on tunnistanut itsensä, kun olen tätä hänen kuvaansa pistellyt.

Suloista sunnuntain jatkoa ja pirteää pakkaspäivää! :)

12 kommenttia:

 1. Hieno!!! Komea poika mallina ja hienosti pistelty.

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi eläväisen näköinen pistelys. Sinulla oli tuuria kehysten kanssa ja ne passaavat tosi kivasti tuohon kuvaan. Tsemppiä toisen potretin pistelyyn.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno. Hyviä pyhiä koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Mukavan harmoninen kokonaisuus kehyksineen. Tulee varmasti arvokas ja hieno pari, kun toisen veijarin kuva tulevana vuonna valmistuu.

  VastaaPoista
 5. Todella hieno käsityö ja mallikin on niin suloinen!

  Äläkä pistele isoveljeä, pysyttele vaan kankaalla, hih!

  Rauhaisaa joulunaikaa koko perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Kuva on niiin hieno ja näköinen että ei voi kuin ihmetellä. Onnittelut ison työn valmistumisesta.

  VastaaPoista
 7. Aivan uskomattoman kaunis työ. Olen kovasti kanssa haaveillut tekeväni taulut lapsistani, mutta kuinka olakkaan ne on vain jäänyt ja jäänyt.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)