Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, joulukuuta 07, 2012

Jääpuikkojen sulatus

Näinä viime aikojen pakkaspäivinä sisälläkin on tarvinnut tavallista enemmän lämmikettä. Parhaimmillaan minulla on ollut kolmet villahousut ja kaksi villatakkia puseron päällä päällekkäin ja lisäksi olen kääriytynyt torkkupeiton alle juoden kuumaa teetä. Itsenäisyyspäivänä totesimme, että eiköhän nuo ilmastoinnin korvausilmaventtiilit ole jo lupa sulkea pakkasten aikana ja avataan vaikka sitten, kun lauhtuu viiteentoista asteeseen.

Sormetkin ovat olleet jääpuikkoina (erityisesti tuossa sairauden myötä oireilevassa oikeassa kädessä), ja vaikka ohuet sormikkaat kädessäkin kutominen on sujunut, kämmekkäillä se sujuu paremmin. Onhan noita kämmekkäitä toki kaapissa useammat, mutta mieleni teki tehdä uudet, jotta on sitten taas valinnanvaraa asun mukaan... ;)

Nämä siis pidettäväksi kirjoneuleliivin kanssa:

Isoäidinneliö-kämmekkäät
Tehty ajalla: 4.-6.12.2012
Malli: Oma, idea Rauhan tervehdyksestä
Lanka: Novita 7 veljestä Kool Aid -värjätyt Cherry, Watermelon Cherry, Lemon-Lime ja Mango, kaikissa pohjana luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 57 g
Virkkuukoukku: 4 mm, puikot: 3,5 mm
Koko: Omaan käteen sopivat
Muuta: Tykkään!  

Muutama päivä sitten esittelin samoista langoista tehdyt kirjoneulesukat ja tuumasin tekeväni vielä jämistä yhdet polvimittaiset sukat, mutta nyt niitä jämiä kului näihin kämmekkäisiin sen verran, että saan lopuista langoista sellaiset ihan tavallisen mittaiset sukat. Pyrin laittamaankin ne pian puikoille, vaikka tekeillä on samaan aikaan myös toinen käsityö. Tällä hetkellä kuitenkin on tarpeen pitää kahta käsityötä kerralla tekeillä, koska käsi väsyy nopeasti yhden käsityön kanssa. Ihan jo pelkällä puikkokoon vaihtamisella on paljon merkitystä. Näitäkin olen tehnyt vuorotellen paksumman neuletyön kanssa.

Lämmin kiitos ihanista kommenteistanne itsenäisyyspäivän kirjoitukseen! :) Puuhaisaa perjantaita ja kivaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Näin ensin tämän kuvan blogilistallani ja heti ajattelin,että on varmaan sinun kirjoituksesta kyse ja kun sitten katsoin,niin eikös ollutkin :) Kauniit tekijänsä näköiset kämmekkäät :)

    VastaaPoista
  2. Lämpimän väriset kämmekkäät.

    VastaaPoista
  3. Ompas jotenkin hedelmäiset kämmekkäät.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)