Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, joulukuuta 25, 2012

Blogiremontti valmis!

Nyt on blogissa vähän tapetoitu ja maalattu!

Perinteisesti näin vuoden loppupuolella minulla on tapana vaihtaa blogin ulkoasua, jolla mennään sitten seuraavan vuoden ajan. Eiköhän tätä jaksa nyt taas vuoden ajan katsella. :)

Blogin yläreunassa oleva kuva on otettu tämän vuoden pääsiäisenä. Langat värjäsin lankalauantaina ja kuva on pääsiäisaamulta. Langathan ovat jo tämän vuoden aikana muotoutuneet kirjoneuleliiviksi, kirjoneulesukiksi, isoäidinneliökämmekkäiksi ja raitasukiksi. Mutta lankakerät saavat elää täällä blogissa kuvan muodossa, ja samalla tuovat sitten vuoden suurimman juhlan läsnäolevaksi koko seuraavan vuoden ajaksi. Lankapallerothan ovat kuin pieniä pääsiäismunia. ;)

Tulevaa vuotta odotellessa jatketaan taas käsitöiden tekoa, kun nyt on saatu tämä blogiremppakin pois alta. :)

6 kommenttia:

  1. Kiva ja Marimainen uusi pohja. Piristää aina kun tekee muutoksia tai remppaa :)

    VastaaPoista
  2. No niin, sehän vaan passaa, että uudella ulkoasulla jatketaan:) Ei entisessäkään mitään vikaa ollut, mutta hyvä on tämäkin.

    VastaaPoista
  3. Niin on siun näköinen ja värinen, kiva!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)