Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, lokakuuta 17, 2012

Pikkuisia

Aloitin tekemään jalanlämmittimiä isompiin jalkoihinkin, mutten saanut mielestäni muutamaa kaapissa pyörivää jämänöttöstä, jotka suorastaan huusivat päästä vauvantossuiksi. Vauvaa ei ole tulossa meille eikä lähipiiriinkään, mutta ajattelinkin antaa nämä jonnekin hyväntekeväisyysmyyjäisiin. Viestittelin tällä viikolla töihin tuosta myyjäisasiasta, ja siellä ollaan kuulemma nyt myyjäisten sijaan kallistumassa arpajaisten puolelle, joten en ihan kaikkia sairaslomallani valmistuneita tekeleitäni voi sinne arpavoitoksi viedä. Mutta mielessäni on eräs toinen paikka, joka varmasti ottaa mielellään myytävää vastaan, ja hyvään tarkoitukseen menee tuotto. Eli nämäkin todennäköisesti päätyvät nyt sinne - jollei sitten joku tuttavani pyöräytä yhtäkkiä yllätyskaksosia. ;)

Vauvantossut 2 paria
Tehty ajalla: 15.-17.10.2012
Malli: Novita Kevät 2008 nro 67
Suunnittelija: Minna Metsänen
Lanka: Novita Nalle Rooiboksella värjätty valkoinen (011), Kool Aid Berry Blue + Ice Blue Raspberry Lemonade -värjätty valkoinen (011) ja Kool Aid Pink Lemonade + Soarin' Strawberry Lemonade -värätty valkoinen (011)
Langankulutus: 59 g
Puikot: 3 mm
Koko: Vauvan
Muuta: Myyjäisiin tms.

Sinistä lankaa oli enemmän, joten tossujen pohja on raidallinen, kun taas vaaleanpunaisten tossujen pohja on ihan yksivärinen vaalea. Näistä tuli kyllä ihan söpöt, jos siis tykkää tällaisista "perinteisistä" tyttö- ja poikavärisysteemeistä. Meillä varmaan 4-vuotias poika haluaisi nuo vaaleanpunaiset mielellään itselleen. :)

Sininen ja vaaleanpunainen lanka kuluivat tähän projektiin loppuun saakka, mutta tuota teellä värjättyä olisi vielä yksien tossujen verran. Pitäisiköhän kutaista vielä yhdet sukupuolineutraalit tossut, kun kerran vauhtiin pääsin? Voisi sitten paremmalla omatunnolla taas alkaa värjäilemään lisää lankoja, kun saa näitä vanhoja värjäilyjä pois kaapista. ;)

Kiitos vierailustasi ja mukavaa viikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloisia tossuja! minäkin tikuttelen parhaillaan vauvantossuja,tosin hieman eri mallilla... Ihanan nopeaa hommaa... :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan suloset töppöset

  VastaaPoista
 3. Nykyisin on niin kiire, ettei ehdi lukemaan edes blogeja.... nyt tulin tänne sinun blogiisi ja lueskelin monta postausta taaksepäin. Ja tulin taas hyvälle tuulelle. Kiva, että jaksat olla positiivisella mielellä vaikka terveytesi temppuileekin. Näitä "oudosti sairaita" on lähipiirissäkin, mahtaako jokin tuntematon pöpö pyöriä.... Toivottavasti oma tilanteesi selviää pian, siihen asti toivottelen mukavia hetkiä rakkaan harrastuksen parissa =).

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kone ja yhteys taas temppuilee, sorry tuplakommentista...

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)