Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Pieni välityö

Tulin tehneeksi pienen välityön vähän niin kuin puolivahingossa tai suunnittelematta. Lauantaina, kun olin lähdössä messuille, tarvitsin bussimatkalle jonkin käsityön, mutta kesken oli ainoastaan edellisessä postauksessa esitellyt sukat, ja ne olivat melkein valmiita. Enkä halunnut niin isoa käsityötä ottaa laukkuun, koska halusin kantamusten säilyvän mahdollisimman vähissä. Niinpä nappasin pikkunöttösen Nallea kaapista ja junasukkien ohjeen, ja näitä sukkia sitten aloittelin bussissa ja eilen kutaisin valmiiksi.

Junasukat
Tehty ajalla: 13.-14.10.2012
Malli: Junasukat SK 2/2012 nro 50, sovelsin ohjetta Nalle-langalle ja noin 1-vuotiaalle sopivaksi
Suunnittelija: Kerttu Latvala
Lanka: Novita Nalle Kool Aid -värjätty Pink Lemonade + Soarin' Strawberry + valkoinen pohjaväri (011)
Langankulutus: 44 g
Puikot: 3 mm
Koko: noin 1-vuotiaalle
Muuta: Myyjäisiin tms.

Ohjeen lanka näkyi olevan ohuempaa ja koko pikkuvauvalle, mutta vaikka vähensin ympärysmitasta vähän silmukoitakin, niin Nallella kutoessa näistä tuli noin vuoden ikäiselle sopivat. Laitan nämä johonkin myyjäisiin kaupaksi, eiköhän lasten sukille aina käyttäjä löydy. Lanka on sitä samaa, jota kuopuksen kanssa värjäsimme viime talvena, hänen sukkansa samasta langasta ovat kyllä olleet ahkerassa käytössä ja mieluiset.

Mukavaa tätä viikkoa! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)