Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, lokakuuta 03, 2012

Lehdet lentää

Lehdet lentää, lehdet lentää, nyt syksy jo on...

Tällä viikolla on kyllä lehdet lennelleet suorastaan harvinaisen tiheään tahtiin, liekö sekin syksyn merkki, vaikkei tässä tapauksessa ole edes kyse puiden lehdistä. ;)

Maanantaina sain ystävältä synttärilahjalehtiä, eilen saapui Moda, ja tänään sitten (Raita)Lampaan kanssa tekemäni lehtivaihtarin lehdet. Mitähän huomenna? ;)


Uusimpaan Modaan olin kyllä pettynyt, en löytänyt siitä oikein mitään mieleistä tekemistä. Minullehan on tullut nyt kaksi Modan näytenumeroa lahjana Suuri Suomalainen Kirjakerhon jäsenyydestä. Harmi vaan, ettei näihin näytelehtiin ole oikein osunut kivoja malleja. Keväällähän jopa parissa peräkkäisessä Modassa oli niin hyviä malleja, että ostin molemmat lehdet irtonumerona, ja se herätti toiveitani siihen suuntaan, että Moda olisi muuttunut taas enemmän mieleisekseni. Mutta näiden näytelehtien perusteella en ole nyt ainakaan tilaamassa lehteä itselleni, eli jatkan vanhaan malliin: käyn lukemassa uusimman lehden kirjastossa, ja ostan irtonumerona jos jotain kiinnostavaa löytyy, tai sitten vaikka lainaan lehden kirjastosta, jos en viitsi lehteä ihan yhden mallin vuoksi ostaa.


Toissailtana huhuilin blogissani, josko joku haluaisi tehdä kanssani lehtivaihtarit, kun minulle sattui tulemaan kaksin kappalein yhtä käsityölehteä. Raitalammas-blogin Lammas oli nopein tarjoaja, ja hänelle lähti eilen postissa se Sukat ja lapaset -lehti, kun taas itse sain kaksi virkkauslehteä. Tuo vasemmanpuoleinen lehti kiehtoi minua siksikin, että siinä on noita samoja kukkasia, joita sain isännältä synttäripäivänä. :) Oikeanpuoleisessa lehdessä on kivoja virkattuja laukkuohjeita, mikä sopii tällaiselle Kassi-Almalle varsin hyvin. En olekaan pitkään aikaan virkannut kassia... :) Lehden saksankieli ei haittaa yhtään, ostan itsekin välillä saksankielisiä virkkauslehtiä ihan vain siksi, ettei pääse tuo muinoin oppimani kieli ihan unohtumaan. Sitäpaitsi jos on hyvät mallikuvat, niin kielellä ei ole edes merkitystä. Kiitos Lampaalle vaihdosta! :)

Kiitos myös onnitteluista ikääntymisen johdosta. :) Itse kyllä mieluusti miellän jo itseni keski-ikäiseksi, se on mukavamman kuuloinen termi kuin "nuori" tai "nuori aikuinen", jotka eivät ollenkaan tunnu sopivan minuun. Onhan minua jotkut nuoret (15-20-vuotiaat) sanoneet mummoksikin, koska olen aina virkkuu tai kudin kädessä. ;) Tässäkin tapauksessa mieluummin keski-ikäinen kuin mummo, mutta sille nuori-sanalle sanon jo "ei kiitos". :) Suurin osa niistä ihmisistä, joiden kanssa olen päivittäin tekemisissä, kutsuu minua "tädiksi" - siis sekä lapset että aikuiset. Se on oikein hyvä nimitys myös, "täti" kuulostaa enemmän minulta kuin vaikkapa "tyttö". :)

Terveydentilani suhteen asiat etenevät hitaasti mutta etenevät kuitenkin. Tällä viikolla olen saanut vahvistusta sille, mitä olen itsekin omasta olostani todennut, ja myös sille, etteivät nämä oireeni ole kuviteltuja, koska sellainenkin käy välillä mielessäni, jos esimerkiksi verikokeet eivät näytä mitään poikkeavuuksia. Mutta nyt ollaan menossa kohti muunlaisia tutkimuksia, eli ehkä niistä sitten jotain selviää tai ainakin suljetaan pois. Toiveikkaana elän, että aikanaan asioille löytyy selitys ja sitä myöten oikeanlainen hoito. Pelätä en osaa, koska ei elämässä voi tulla vastaan mitään sellaista, mistä ei selviäisi eteenpäin tavalla tai toisella. Niin isot kuin pienetkin myötä- ja vastamäet kuuluvat elämään, tasamaata tassutteleminen kävisi aikaa myöten tylsäksi.

Hyvää keskiviikkoa ja tämän viikon jatkoa sinulle, kiva kun kävit vierailulla! :)

 

1 kommentti:

  1. Lopetin Modan tilaukseni tähän tilausjaksoon, mutta minulla on myös kahden lehden optio odottelemassa tilauksen päättymistä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)