Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, syyskuuta 30, 2012

Syyskuun raporttia ja lokakuun suunnitelmia

Tämä on aina se vuoden ihanin aika - toiseksi rakkain kuukausi lopussa, mutta se kaikkein lempparein vielä edessä. Syksy parhaimmillaan! :) Tämän syksyn väriloistoa on hieman himmentänyt monet kysymykset omasta voinnistani, mutta ehkä lokakuu tuo siihenkin jotain selvyyttä. Onneksi käsityöt ovat tuottaneet iloa kuten aina ennenkin - ja onneksi on syksy, se auttaa minua aina jaksamaan, vaikka joutuisinkin nauttimaan syksystä vain ikkunan takaa katsellen ja sateen ropinaa kuunnellen.


Syyskuussa valmistuivat:

 • 3.9. Sytomyssyt 5 kpl (virkaten ja neuloen), langankulutus 213 g
 • 17.9. Palmikkoneuletakki (neuloen), langankulutus 602 g
 • 19.9. Aamukahvilla-patalappu (virkaten), langankulutus 69 g
 • 20.9. Pikkukokki-patalappu (virkaten), langankulutus 33 g
 • 23.9. Patalaput 5 kpl (virkaten), langankulutus 165 g
 • 24.9. Palatossut (neuloen), langankulutus 82 g
 • 26.9. Patalaput 2 kpl (virkaten), langankulutus 66 g
 • 27.9. Palatossut (neuloen), langankulutus 83 g
 • 28.9. Metsäretkellä-patalappu (virkaten), langankulutus 42 g 

Syyskuussa lankaa kului 1355 g eli sellaisen normaalin kuukausittaisen kulutuksen verran. Lankaostoksilla en käynyt koko kuukauden aikana, en edes ostamassa lohtulankaa, joten miinuksen puolelle mentiin, ja kyllä se näkyy mukavasti lankalaatikoissa, joissa mahtuu nyt ihan kannet kiinni. Kaikki langat mahtuvat nyt myös niille varattuihin laatikoihin, kun tuossa jossain vaiheessa kesää niitä oli pakko säilyttää jonkin aikaa samoissa pussukoissa, jossa ne oli kotiin kannettukin, kun laatikoissa ei ollut tilaa. Jospa malttaisin nyt jonkin aikaa pysyä poissa lankakaupoista, ainakin ajatuksenani on, etten ostaisi vähään aikaan lankaa, jollei ole ihan pakko. Ja jos vointini vuoksi en pysty parin viikon päästä lähtemään käsityömessuillekaan, niin tuskin niitä lankahoukutuksia kauheasti eteen tulee. Mutta en tee mitään päätöksiä suuntaan eikä toiseen, koska voihan se mieli aina muuttua. :)

Syyskuun parasta antia oli kyllä sienivärjäyskurssi, jonne onneksi jaksoin lähteä, vaikka sen jälkeen tämä vointini huononikin aika nopeasti. Mutta saan lohtua niistä ihanista vyyhdeistä, jotka kurssilla värjäsin.

Lokakuun käsityöhaaveissani on saada valmiiksi tekeillä olevat villahousut. Monia suunnitelmia minulla on mielessäni, sekä isompia että pienempiä, mutta koska elämä on yleensä aika arvaamatonta, niin en elättele haaveita saada mitään valtavia määriä käsitöitä aikaiseksi. Pienten käsitöiden parissa on ollut nyt mukavampaa puuhastella, vaikka aina on hienoa saada joku isompikin tehtyä. Varmaan tulee taaskin tehtyä vähän sekä että.


Ihanaa lokakuuta kaikille! :) Itse odotan siltä paljon hyvää ja onnellisia hetkiä, ja toivon sitä myös sinulle!

3 kommenttia:

 1. Paljon olet taas ehtinyt tekemään käsitöitä!

  Mukavaa syksyn jatkoa ja onnittelut huomisen syntymäpäivän johdosta (vai muistanko nyt ihan väärin...?)!

  VastaaPoista
 2. Paljon kauniita käsitöitä!!Syksyn värit ovat näkyvät myös Syyskuun käsitöissä.

  VastaaPoista
 3. Ihania käsitöitä! :) Tuollaisia patalappuja haluaisin minäkin tehdä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)