Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, syyskuuta 25, 2012

Kirjapaketti

Adlibriksestä tuli jokin aika sitten minulle sähköpostitse mainos syksyn uusista käsityökirjoista ja tarjouksista. Maksuton toimitus houkutteli minua tilaamaan, etenkin kun tuolla tuppaa olemaan muutenkin edullisemmat hinnat kuin muualla. Muutamissa blogeissa näitä käsityökirjoja on esiteltykin, joten sekin tietysti vähän vaikutti ostopäätökseeni. Ensiksi kyllä mietin, että olisin lainannut nämä kirjastosta tutustumista varten, mutta kun katsoin varausjonoa, niin tuumasin, että nopeammin saan nämä käsiini tilaamalla, ja voihan ne sitten palauttaa, jos eivät miellytä. Voimia ei ole ollut niin paljon, että olisin lähtenyt kirjakaupoissa kiertelemään, eli sen vuoksi nettitilaus oli ainoa mahdollinen vaihtoehto. Vaikka joutuihan sen paketin sitten lopulta postista hakemaan, kun ei mahtunut postiluukusta. Senkin olisi mies voinut tehdä tietysti puolestani, mutta kun minun täytyi käydä postin lähellä hoitamassa eräs toinenkin asia, jota kukaan muu ei voinut puolestani tehdä, niin samalla se paketin hakeminenkin hoitui. Enkä olisi malttanut edes odottaa, että mies olisi hakenut paketin tänään, kun ilmoitus paketin saapumisesta tuli tekstarina eilen iltapäivällä. No, olin tietysti jo aamupäivällä ollut liikkeellä lääkäriasioissa, mutta arvelin vielä jaksavani uuden reissun, kun olin iltapäivän lepäillyt sohvalla. Sen tärkeämmän asian sainkin hoidettua, mutta kun sitten astuin sisälle siihen rakennukseen, jossa posti sijaitsee, niin jopas alkoi lattia keikkua allani. Matka postista bussipysäkille paketti kainalossa oli sekin melkoinen extreme-elämys maailman keinuessa ja pyöriessä, mutta selvisin kotiin lopulta. Mitäpä sitä ei käsityökirjojensa eteen tekisi... toisaalta tällaiset kokemukset antavat arvokasta tietoa siitä, etten oikeasti ole kunnossa, näistä voi kertoa seuraavalla lääkärikäynnillä.

Mutta vilkaistaanpa sitä Adlibriksen paketin sisältöä:


Pitihän minunkin saada tämän syksyn kuumin kirjahitti "Patalappuja á la Carte", jonka malleja olen ehtinyt jo muutaman toteuttaa kirjaa odotellessani, kun näitä on julkaistu myös lehdissä. Mutta vielä siellä on monta mallia, joita olisi kiva kokeilla jossain vaiheessa.

"Iloiset isoäidinneliöt" -kirjan näin jossain blogissa, ja koska olen näihin neliöihin niin kovasti kiintynyt, niin päätin ostaa. Mitään isompaa ahaa-elämystä en tästä kirjasta kokenut, koska olen jo itsekin keksinyt neliöille niin monia erilaisia käyttötarkoituksia ja kohteita, ettei ideoista ole pulaa. Ja kun tämä kirja keskittyi vain sisustukseen, niin senkään vuoksi en löytänyt sieltä niin paljon uusia ideoita kuin jos tässä olisi ollut vaikkapa vaatetusideoita. Mutta kirjaa on tosi ihanaa selailla ja katsella kuvia, joten ihan vain siitä ilosta pidän kyllä kirjan itselläni. Sitä paitsi ehdin maksaa nämä jo. ;)

Oikeastaan eilen illalla en kotiin päästyäni jaksanut näihin kauheasti edes tutustua, koska sillä samalla reissulla alkoi kaikkien aikojen päänsärky (vaikka on sitä pääkipua muutenkin minulla nykyään päivittäin), joka talttui vasta tänään puolilta päivin. Tänä päivänä on taas maailma pyörinyt osittain varmaan siksi, että yritin taltuttaa pääkivun yhdellä jos toisellakin lääkkeellä. Mutta kyllä minua huimaa ihan ilman lääkkeitäkin, jopa makuulla ollessa. Sain eilen lähetteen neurologille ja sairaslomaa lisää, eli eiköhän se homma tästä etene jossain vaiheessa. Lääkärin määräyksestä minulla on nyt käsky tehdä kaikkea, mistä vaan tykkään ja mitä pystyn tekemään. Eli käytännössä makuuasennossa neulon, virkkaan, luen tai kuuntelen äänikirjaa. Haaveilen pääsystä kuntopyörän selkään, mutta niin uhkarohkea en vielä sentään ole ollut. Luotan siihen, että sekin päivä vielä tulee, kun poljen ja virkkaan ja kuuntelen äänikirjaa samanaikaisesti. ;) Nyt pystyn keskittymään kerralla juuri ja juuri yhteen asiaan, siitäkin saa olla onnellinen.

Olen saanut jotain valmistakin aikaan, siitä laitankin pian toisen postauksen.

 

2 kommenttia:

  1. Voimia sinne, toivottavasti pian saisit avun! Onneksi on sentään paljon sellaista, mitä voi tosiaan makuullakin tehdä. :)

    VastaaPoista
  2. Mie taidan tilata kans tuon patalappukirjan omakseni, sen verran kivalta vaikutti kun kirjastosta sen lainasin ja tutkailin :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)