Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, elokuuta 04, 2012

Pitkästä aikaa tätä lajia :)

Silloin aikoinaan, kun verkkoponchot olivat suuri hitti maassamme - juuri niihin aikoihinhan moni innostui käsitöistä perusti käsityöbloginkin - niin minä virkkasin noita verkkoponchoja aikamoisen määrän. On niitä kyllä tullut käytettyäkin. Uusimmassa Novitassa oli verkkoponchosta "päivitetty versio", ja kun lankavaihtoehtona oli Novitan Crystal, jota voitin kevättalvella Novitan arvonnassa ja jolle en ole onnistunut keksimään oikein käyttöä, niin ajattelinpa sitten tekaista siitä tuon ponchon.


Poncho ja tukkakoriste
Tehty ajalla: 1.-4.8.2012
Malli: Novita Syksy 2012 nro 14
Suunnittelija: Arja Viitala
Lanka: Novita Crystal beige (609)
Langankulutus: 200 g
Virkkuukoukku: 10 mm
Koko: Sopiva :)
Muuta: Tein hiuskoristeen samalla mallilla kuin ponchon kukkanen

Sain tuota Crystalia kulumaan tasan kaksi kerää, mutta tein ponchoon pari kerrosta lisää ohjeeseen nähden, koska muuten se olisi jäänyt aika lyhyeksi. Sitten vielä aikamoinen määrä lankaa päätyi roskikseen, koska koristekukan tupsu ei oikein onnistunut ensiyrittämällä. No, en kyllä tästä beigestä paljettilangasta kauheasti perustakaan, joten ei haittaa, vaikka lankaa meni vähän hukkaankin. Minullahan ei yleensä mene roskikseen yhtään ainoata langanpätkää, en jätä päättelyä varten kuin 3-5 cm pätkän, jonka pujotan aina neuleen sisälle. Joten jos kerran elämässä jonkun pilalle menneen tupsun vuoksi joutuu vähän lankaa roskiin, niin ehkei se ole katastrofi. :)

Lisääkin valmistuneita olisi näytettävänä, säästetään seuraavaan postaukseen. :)

 

6 kommenttia:

 1. Kaunis poncho ja ajattelen, että käytännöllinenkin, kun pysynee hvyin päällä.

  VastaaPoista
 2. Uusi kommentti taas.

  Annan Sinulle toisen kesäkevennyksen, olet sen arvoinen!Vastannut olet jo.

  VastaaPoista
 3. Yksinkertaisesti kaunis.

  Ja kiitokset aiemman postauksen hääpukukuvasta. Minä olen yksi heistä, jotka ovat monet kerrat miettineet millainen se puku on ollut ja vaikka olen kuvaa koettanut etsiä, en ole sitä löytänyt. Kaunis puku kyllä on.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tein silloin kauan sitten niitä verkkoponchoja monta kymmentä :)
  Tämä sinun uusin onkin oikein nätti.

  Kiva kun sinäkin löysit minut uudelleen :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)