Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, elokuuta 07, 2012

Myssyttelyä

Sytomyssyjä on taas syntynyt. Kun sain eilen kirjoneulesukat valmiiksi koulutuspäivillä istuessani, niin eipäs sieltä käsityöpussukasta sitten muuta "hätävaralankaa" löytynyt kuin taas yksi kerä myssylankaa. Tälle päivälle oli myös näppärintä pakata myssylankoja matkaan, siispä tässä jälleen pari sytopäähinettä:

Sytomyssyt 2 kpl
Tehty ajalla: 6.-7.8.2012
Malli: Perusmyssy päältä alkaen
Lanka: Drops Muskat Soft sinikirjava (06) ja punakirjava (05)
Langankulutus: 100 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: n. 55 cm
Muuta: Oysiin

Näiden lankojen väritys ei oikein kolahtanut minuun, lähinnä ehkä siksi, että kaksi aiemmin tekemääni myssyä samaisesta Drops Muskat Softista olivat hyvin harmonisia väritykseltään (ks. pari postausta aiemmin). Hassua, että samasta langasta löytyy sitten toisia värityksiä huomattavasti lyhyemmillä värinvaihdoksilla ja, hmm... hieman erikoisilla väriyhdistelmillä. ;) Uskon kuitenkin, että näistäkin joku tykkää! :)

Minulla on ollut eilen ja tänään ihan älyttömän mukavat työpäivät, ja huomiseksikin on luvassa jotain yllätystä, mistä en tiedä vielä oikeastaan juuri mitään. Jään jännityksellä odottamaan, ja ajattelin sitten kertoa jotain teillekin. Ainakin ne jutut, mihin liittyy lankaa. ;)

 

2 kommenttia:

  1. Kivoja myssyjä..varmaan käyttäjiä löytyy!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä minäkin kuin Seijasiko, että käyttäjiä löytyy kaiken värisille ja mallisille myssyille. :) Mutta samaa mieltä sinunkin kanssa olen, että yllättävät värivaihtelut saman langan eri väreissä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)