Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, kesäkuuta 22, 2012

Mari kutoo ja leikkii koneella

Olen istunut koko päivän tässä tietokoneen äärellä netissä surffaillen, blogitekstejä lukien ja nettipelejä pelaillen. Mietin, että mitäs muuta tässä perjantai-iltansa ratoksi keksisi, joten päätin testata koneeni webbikameran videotoimintoa. Niin, siis tämä kone mulla on ollut viime syyskuusta asti, ja oisko ollut pari kuukautta takaperin, kun yhtäkkiä hoksasin, mistä tässä pääsee webbikameraan. Silloin tulikin pelleiltyä sen toiminnon kanssa ja vaihdettua myös tuo profiilikuvanikin vähän tuoreempaan (edellinen kuva otettu noin 34 vuotta sitten... ;) ).

No, nyt sitten tutustuin videokuvaukseen, joten tässä teille sen leikin tulosta:


Toivottavasti tuo näkyy teille, en ole koskaan tällä tavalla videota kokeillut blogiin liittää. Latautuminen saattaa ehkä kestää hetken, eikä tuo videon laatukaan ole mitään huipputasoa. Tulipahan nyt pelleiltyä. :)

Puuhaisaa perjantai-illan jatkoa ja oikein käsityöntäyteistä viikonloppua! :)

 

4 kommenttia:

 1. Ihan hienosti näkyi!!

  Minä jossain vaiheessa yritin siirtää kameralla otettua videokuvaa blogiini, mutta se vie niin kauan, ettei minun hermo ole kestänyt ladata sitä!! :-)

  VastaaPoista
 2. Hui, kun oli niin jännittävä filmi :D
  Tiedätkö, minua alkoi ihan huimaamaan. Minulla nimittäin oli edessä oma virkkaus ja koukku suhisi, ja taustalla tuo sinun neulomisesi. Kyllä siinä heikompaakin huimaa :D

  Mukavaa päivää !

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)