Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2012

Äänikirjan seuralainen

Äänikirjaa kuunnellessa täytyy olla seuraa. Tällä kertaa Virkkauslankaa luonnonvalkoisena ja roosana. Kirjan sain kuunneltua eilen illalla loppuun, tälle aamulle jäi vielä puoli kerrosta reunusta tehtäväksi:

Virkattu liina
Tehty ajalla: 13.-24.6.2012
Malli: Lea Virkkausideoita 3/2007 malli nro 10
Lanka: Novita Virkkauslanka luonnonvalkoinen (010) ja roosa (550)
Langankulutus: 26 g
Virkkuukoukku: 1,25 mm
Koko: Halkaisija 29 cm
Muuta: Äitini lipaston päälle

Olin tätä kyllä jo aloittanut aiemmin tekemään, samoin kuin äänikirjaakin olin kuunnellut aika pitkälle, ennen kuin tämä liina ja juuri se kyseinen äänikirja kohtasivat. Eli ei ole ihan sentään "kirjan mittainen" tämä liina. ;)

Tykkään näistä kaksivärisistä liinamalleista paljon enemmän kuin yksivärisistä. Niitä vain ei tahdo kovin paljon olla missään, tai voisihan niitä yksivärisiäkin toki soveltaa kahdelle värillekin. Ajattelin ensin, että teen toisenkin samanlaisen liinan mutta eri väreillä, mutta tulin toisiin ajatuksiin, koska tämän kaksoisolento ei sovikaan siihen paikkaan, mihin sitä ajattelin. Kokeilenkin seuraavaa liinaa tehdä sitten kolmella värillä ja vähän eri mallilla. :) Uusi äänikirjakin pitänee aloittaa... (virkatessa helpompaa kuunnella äänikirjaa, neuloessa onnistuu ihan perinteinen lukeminenkin)

Sunnuntaipäivän jatkoja kaikille! :)

 

7 kommenttia:

  1. On kyllä kaunis liina. Useampiväriset liinat ovat minunkin mielestä kivempia kuin yksiväriset.

    VastaaPoista
  2. On kyllä kaunis, mutta kerro ihmeessä, miten onnistut neulomaan ja lukemaan yhtä aikaa? Vai oletko kenties ostanut vanhan Leijonankita-ohjelmassa esitellyn lukutelineen? :D

    VastaaPoista
  3. Niin,niin viehättävän kaunis liina!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)