Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, toukokuuta 18, 2012

Tuleviin juhliin

Äitini tässä parisen viikkoa sitten käydessään muistutti, että lähisuvussamme eli veljieni perheissä on tänä kesänä kahdet juhlat. Toki olen tämän muutenkin tiedostanut, mutta minulla ei ollut tietoa juhlien ajankohdista, ja nyt siis kuulin, että molempia juhlia vietetään kesäkuussa, peräkkäisinä viikonloppuina. Itse en varmaankaan ole osallistumassa kumpiinkaan juhliin, mutta ajattelin kuitenkin näin tädin ominaisuudessa muistaa molempia nuoria onnittelukortilla.

Konfirmaatiokortit 2 kpl
Tehty: 17.5.2012
Malli: Célébrations et cérémonies (Mango Pratique)
Kangas: 14 ct vaaleansininen aida ja 18 ct luonnonvalkoinen aida
Langat: Jämälankoja
Pistot: Risti- ja jälkipistoja
Koko: A5-kokoiset kortit, mallien koko noin 30x30 pistoa
Viimeistely: Kortti
Muuta: Veljenpojalle ja veljentytölle

Nyt on sitten kortit valmiina, niin ei tarvitse enää viime tingassa alkaa tekemään. Kunhan vain muistaa ajoissa lähettää tai antaa vaikkapa äidin matkaan toimitettavaksi. Toivottavasti molemmilla nuorilla on ikimuistoinen rippileiri ja konfirmaatiojuhla edessään! :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

 

2 kommenttia:

  1. Sinulle olisi haaste osoitteessa http://maame-neule.blogspot.com/2012/05/ensimmainen-haaste.html Hyvää viikonloppua! ^^

    VastaaPoista
  2. Kauniit, kivasti herkät olematta imelät.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)