Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 06, 2012

Mekkosia

Tekaisinpa tässä jämänyssäköistä muutaman mekkosen:

Barbien mekot 3 kpl
Tehty ajalla: 5.-6.5.2012
Malli: Oma
Lanka: Novita Virkkauslanka musta (099), Novita Kotiväki luonnonvalkoinen (010) ja pellava (639), Teetee Almina musta (999), keltainen (5530), punainen (5319), turkoosi (5353), vaaleansininen (5052) vaaleanvihreä (5055), vihreä (5056)
Langankulutus: Musta mekko 12 g, valkoinen mekko 13 g, vihreä-sininen mekko 8 g, yhteensä 33 g
Virkkuukoukku: 2,5 mm ja 1,25 mm
Koko: Barbie
Muuta: Kummitytölle

Pikkuhiljaa sitä tässäkin hommassa näemmä kehittyy ja oppii, miten noita pikkuriikkisiä mekkoja kannattaa tehdä, jotta ne istuvat Barbielle ja on helppo pukea päälle. Ja kun Kenin vaatteita esitellessäni mainitsin, ettei niiden tekeminen ollut ollenkaan suosikkipuuhaa, niin näitä Barbien mekkoja oli sitäkin mieluisampaa väsätä. En osaa selittää, mistä moinen johtuu. Ehkä siitä, että nämä tein selkeästi vihoviimeisistä gramman ja kahden gramman painoisista jämänyssäköistä, enkä isommista keristä, kuten Kenin vaatteet. Jotenkin hommaan tulee ihan erilaista haastetta, kun yrittää käyttää jonkun langanpätkän viimeistä senttiä myöten loppuun, koittaa arvioida, riittääkö se vielä yhteen kerrokseen, ja olisiko syytä tehdä se kerros kiinteillä silmukoilla vai pylväillä vai jotenkin ihan muuten.

Näitä pikkuväkerryksiä on nyt tekeillä enemmänkin, joten päivityksiä on varmastikin luvassa tiheään, mutta vastaavasti sitten hyvin hyvin pienillä grammamäärillä. Vaikka varmasti kohta joku osa kropasta alkaa ehdotella, että vaihdettaisiinko välillä isompaan työhön ja paksumpaan lankaan. :)

Hauskaa uutta viikkoa kaikille! :) Mulla se onkin töissä toimintakauden viimeinen "normaaliviikko", sen jälkeen on tiedossa kolme kuukautta vähän toisenlaisia työtehtäviä, mutta pianhan sitä ollaan taas elokuussa ja syksyssä. :) Niin monta vuotta tässä ehtikin kulua niin, että toukokuusta syyskuuhun piti koittaa pärjätä työttömyyspäivärahalla, nyt nautin suunnattomasti siitä, että minulla on töitä ja työpaikka kesälläkin. :) Nyt siis vielä innolla ja tarmolla tähän alkavaan viikkoon...!

 

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania nämä kellohelmaiset kesämekot! :)

    VastaaPoista
  2. Voi että hyvä kun annoit vinkkiä, mihin noita puuvillaisia pikkujämiä voi käyttää. Suvussa monta pientä barbi-ikäistä, joten taidankin virkkailla niile vaatteita. Ihania mekkoja sinulla.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)