Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Lempifarkkujen uusi elämä

Jokaisella mahtaa olla omat lempifarkut. Minä löysin omani parisen vuotta sitten kirpparilta, istuvat päälleni niin täydellisesti ja ovat mukavat jalassa. Viime kesänä pistin tietysti lempifarkut jalkaani, kun olin menossa tärkeään tapaamiseen, mutta sillä reissulla sitten tuiskahdinkin pyörällä nurin väistäessäni asfaltille rikottua kaljapulloa. Pienehkö reiänalku niiden farkkujen polveen tuli, ei onneksi niin iso, että se olisi kauheasti haitannut. Mutta tässä talven mittaan farkkuja käyttäessäni ja pestessäni se reiänalku on alkanut uhkaavasti kasvaa, joten olen vähitellen mietiskellyt, miten sen reiänalun saisi korjattua tai peitettyä jotenkin nätisti.

Näin syntyivät siis lempifarkkujen tuunauskukat!

Farkkujen tuunauskukat 6 kpl
Tehty ajalla: 5.-7.5.2012
Malli: Kukan ohje kirjasta Frida Pontén: Virkkauksen ilo
Lanka: Novita Virkkauslanka luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 5 g
Virkkuukoukku: 1,25 mm
Koko: Kukan halkaisija n. 4,5 cm
Muuta: Lempifarkuille lisää ikää. 


Yksi kukista peittää sen polvessa olevan reiänalun. Toisesta lahkeesta löysin myös pienen jäljen, varmaan se on joskus johonkin tarttunut ja saattaa sekin alkaa jossain vaiheessa repeämään reiäksi asti, joten siihen päälle sitten toinen kukka. Loput neljä kukkaa sijoittelin sopivannäköisiin paikkoihin ihan vaan koristeeksi, ja niin on rouvalla uudet kukkahousut. :)

Hauskaa tätä päivää sinulle! :)

 

9 kommenttia:

 1. No nyt on farkkusi kyllä tosi ihanat !!
  Minä kun... niinkuin tiedät.... tykkään kukista :D

  VastaaPoista
 2. Komiat kukkahousut,ja taatusti ei toisia samanlaisia tule vastaan.

  VastaaPoista
 3. Niin se vaan on, että kun keksit hyvän idean niin huomaat, että joku muu on ehtinyt ensin. Mietin juuri tämäntyylistä housujen tuunausta jokin aika sitten, kun minulla on yhdet housut, joista polvi on revennyt.

  VastaaPoista
 4. ..mutta en siis vielä ehtinyt toteutukseen asti :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea! Sopii sitte neuleidenkin kera.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)