Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, huhtikuuta 30, 2012

Myssylöinen

Täksi päiväksi piti taas pikaisesti napata joku käsityö bussimatkalle töihin ja takaisin, joten sytomyssy pääsi koukulle:

Sytomyssy
Tehty: 30.4.2012
Malli: Oma, päälaelta aloitettu perusmyssy
Lanka: Lidlin "Nadine" Knitting Yarn keltainen (113)
Langankulutus: 35 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: n. 56 cm
Muuta: Oysiin 

Kotimatkalla bussissa istahti viereeni noin viisikymppinen nainen, joka alkoi kysellä virkkaamisestani. Kerroin hänelle sytomyssyistä, ja nainen piti myssyjen tekoa todella hienona asiana, hän itsekin on ollut vapaaehtoistyössä sairaalassa. Mukavaa oli kertoa tärkeästä asiasta ihmiselle, joka ei itse käsitöitä tee, mutta jolta sai kovasti kannustusta tähän harrastukseen. :)


Töissä tehtiin tänään rannekoruja, osa teki itselleen, osa äitienpäiväpakettiin. Minä päätin ilahduttaa lasteni äitiä (eli itseäni ;) ) jo vähän etukäteen, ja pyöräytin ruokatauolla pari korua, kun tekotarpeita jäi yli (ja jäi niitä vieläkin sinne, mutta onpahan ainakin muutama helmi vähemmän pakattavana, kun tällä toimipisteellämme on toukokuussa muutto edessä). En vieläkään jäänyt ihan koukkuun helmiaskarteluihin, vaikka olenkin jo kolme helmirannekorua väkertänyt tänä keväänä (kaikki töissä tehtyjä).

Sytomyssy taisikin jäädä nyt huhtikuun viimeiseksi valmistuneeksi käsityöksi, jollen sitten ehdi saada uutta myssyä valmiiksi vielä tänä iltana kuntopyöräilyn aikana. Niin, ja kunhan saan käytyä kuntopyörän päällä ja jumpassa, niin tulen vielä tässä illan päälle tekemään huhtikuun kuukausiraportin. Palataan siis pian linjoille - siihen asti leppoisia käsityöhetkiä maanantai-iltaasi! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)