Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, helmikuuta 06, 2012

Yksi myssy on kasvanut laaksossa...

Tuli tehtyä taas yksi sytomyssy. Ei ollut kyllä sellainen aikomus, vaan tarkoitus oli aloittaa heti nappivarsisukkien jälkeen tunikan neulontaa, mutta kun tuli lauantaina neuletapaamiseen vähän kiire, niin en ehtinyt nakata laukkuun kuin melkein valmiin sukantekeleen ja sitten äkkiä pari puuvillakerää ja virkkuukoukun. Niin tuli taas yksi myssy tehtyä. Hyvin usein näiden myssyjen taustalla onkin juuri tuollainen tarina, että pitää kiireesti saada vaan "jotain" käsityötä mukaan. Siksi olen huomannut, että kaapissa kannattaa aina olla sytomyssylankaa - ja kun tietää tarpeeseen tekevänsä, niin mikäpäs siinä. :)

Sytomyssy
Tehty ajalla: 4.-5.2.2012
Malli: Lankapirtin Matleenan
Lanka: Novita Tiina tummansininen (3713) ja sininen (6120)
Langankulutus: 70 g
Virkkuukoukku: 5 mm
Koko: n. 56 cm
Muuta: Oysiin

Minä en pahemmin kokeile eri sytomyssymalleja, kun tämä kerran opeteltu Matleenan malli on niin näppärä ja sopii just siihen, kun kiireessä nakkaa vaan jotain lankaa laukkuunsa ja aloittaa työn bussissa.

Toimitan tämän Oysiin sitten joskus, kun saan lisää myssyjä kaveriksi. Hoksasin, että voisin itsekin käydä myssyjä sinne viemässä, enkä aina toimittaa niitä Lumoavan Langan välityksellä, sillä ajelen kuitenkin vähintään kerran viikossa siitä Oysin ohi (tai itse asiassa useammankin kerran viikossa, mutta ilta-aikaan ei viitsi lähteä osaston oveja kolkuttelemaan). Katsotaan nyt, milloin saan lisää myssyjä tehtyä, sillä nyt viimein aloitin sen tunikan, jossa riittää tekemistä varmasti joksikin aikaa, ja se kyllä kulkee bussissakin mukana näppärästi.

Mukavaa tätä viikkoa! :)1 kommentti:

  1. Kauniit värit olet valinnut tähän myssyyn. :) Jokainen sytomyssy on tarpeen ja löytänee käyttäjänsä, niin uskon. Jotkut ovat arvostelleet tätä reikäistä mallia, josta kaikki sai alkunsa, mutta tiedän monien pitävänkin siitä. Makujahan on niin monia.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)