Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, helmikuuta 16, 2012

Vielä halavemmalla

Kun tässä on kerran päästy langanostamisen makuun, niin pitihän sitä tänään pyörähtää Lidlissäkin, jonne oli tullut taas tänä aamuna lankaeriä myyntiin. Mutta kun pääsin Lidliin vasta töiden jälkeen joskus viiden maissa iltapäivällä, niin valitettavasti sieltä oli jo ne halvemmat puuvillalangat menneet. Pitää koittaa käydä joskus jossain toisessa Lidlissä kurkkimassa, mahtaisiko niitä olla vielä jossain jäljellä. Arvoin kyllä, kävisinkö tuossa meidän lähimmässä Lidlissä vai kenties yhdessä toisessa, joka osuu myös bussireitin varrelle, tai ei itse asiassa työpaikalta kotiin menevän bussilinjan varrelle, mutta jos töistä menee eri linjalla keskustaan ja sitten vaihtaa siellä toiseen bussiin, niin sitäkin reittiä voi kulkea. Mutta menin sitten siihen tutumpaan Lidliin, josta pääsi suoralla yhteydellä sitten kotiin, ja siellä niitä halvempia lankoja ei tosiaan enää ollut.

Vaan oli siellä jotain pampulalankaa, joka ei minua kiinnostanut (eikä ollut näemmä kiinnostanut muitakaan, oli aika iso läjä niitä vielä myymättä), ja sitten toista puuvilla-viskoosisekoitelankaa, joka oli hieman kalliimpaa kuin se pelkkä puuvilla olisi ollut. Edullista kuitenkin. :)


Nappasin matkaani jokaista väriä yhden paketin. Tämän ostoksen tein erittäin hyvällä omallatunnolla, sillä nämä langat tulevat puhtaasti hyväntekeväisyyskäyttöön - olen huomannut, että minulla täytyy olla aina sytomyssylankaa kaapissani, sillä ei voi koskaan tietää, milloin iskee myssyilyfiilis. :) Näistä saakin varmasti ainakin parikymmentä myssyä Oysiin. Mahtoikohan olla joku sytomyssyilijä, joka oli ne toiset puuvillalangat itselleen hamstrannut?

Kävijälaskuri siirtyi tänään uusille lukemille. Kiitos kaikille teille lukijoilleni yli 300 000 käynnistä blogissani viimeisen kolmen vuoden aikana! :) Vanhassa blogissani näyttää olevan laskurissa noin 583 000 kävijää, eli voi hyvin olla, että vuoden päästä paukahtaa miljoona rikki yhteislukemissa. Kiitos! :)

 

4 kommenttia:

 1. Sinuun on tainnut iskeä pieni sulo vileeni! ;D Mutta hyvä se vain on, niin lankaa riittää moneen mukavaan käsityöhön mm. sytomyssyihin.

  VastaaPoista
 2. Nättejä myssyjä tulee.:)
  Onnea valtavasta kävijämäärästä.:)

  VastaaPoista
 3. KOmmentointi ei ole toiminut jostain syystä - oon yrittänyt kirjottaan sulle monta kertaa että ajattlein sua sitä kesäkimppulankaa ostaessani ja neuloessani , on niin sun näköisät kuin olla voi

  VastaaPoista
 4. Varoituksen sana Lidlin halvoista puuvilloista: menevät pesussa pilalle, värit lähtee! Meni iso työ hukkaan kun Liljan pitsimekko pilaantui :/

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)