Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, helmikuuta 23, 2012

Väri tulee värin luo

Jos eilen tuli postissa lankaa, tänään tuli sitten värejä.


Tässä satsissa on ihan yhtä monta pussia kuin syksyllä tilaamassani paketissa eli 40 pussia. Erona siihen edelliseen on se, että silloin tilasin kaikkia värejä 1-3 pussia/väri, nyt tilasin vain seitsemää väriä ja vähän isompia eriä yhtä väriä. Ainakin puserolangat täytyy näillä värjätä. :) Valitsin tähän satsiin nyt seitsemän minulle kaikkein mieluisinta, eli tässä tuli nyt Berry Blue (turkoosi) 5 pussia, Piña-Pineapple (keltainen) 5 pussia, Lemon-Lime (vihreä) 5 pussia, Mango (keltainen) 5 pussia, Cherry (punainen) 10 pussia, Tropical Punch (pinkki) 5 pussia ja Watermelon-Cherry (vaaleanpunainen) 5 pussia. Cherrystä tulee pohjaväri puserooni, kuvioväriksi luultavasti Lemon-Limeä ja Mangoa ja jotain kolmatta, jota en ole vielä päättänyt. Pitää ehkä värjätä langat ensin ja päättää sitten. ;)

Juuri kun olin napsaissut tämän kuvan, kuopus säntäsi paikalle ja sanoi: "Äiti, mää haluan värjätä. Mun tekee niin mieli värjätä." :) Näemmä edes yksi toinenkin meidän perheessä tietää, mitä ne nämä pussit oikein ovat. :) Katsotaan nyt, missä vaiheessa me alamme pojan kanssa taas soppia keitellä.

1 kommentti:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)