Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, helmikuuta 26, 2012

Uutta koukulla

Koukulla on uusi, tällä kertaa taas aika tavalla isompi projekti...


Kuudenlaisia erilaisia tilkkuja täytyisi virkkailla yhteensä 63 kappaletta. Valmiina tällä hetkellä kymmenen ja yhdestoista koukulla. Näistä tulee aikanaan peitto meidän makkariin. Lopputulos on suunniteltuna paperille, mutta sen virallisen lopputuloksen näkee sitten joskus 52 ja puolen tilkun sekä yhdistämisen ja reunuksen kuluttua. ;)

 

3 kommenttia:

 1. Ihanaa turkoosia ja sinistä. Mullakin iso laatikollinen sinisiä villalankoja odottaa et saisin alulle isoäidinneliöpeiton siniseen mökkiini. Jospa kesällä innostuis virkkaamaan taas. Mielenkiinnolla odotan, millainen peitostasi kehkeytyy. värit ainakin on kauniit.

  VastaaPoista
 2. Aloitus lupaa hyvää eli varmaan tulee kiva peitto!:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit olet valinnut peittoosi! Siitä tulee varmasti upea! Tuollaista ideaa voisi itsekin hyödyntää vajaa vyyhtien kanssa, niin saisi osan edes hyvään käyttöön.
  Kudoin juuri 4 tuntia ja nyt on hiukkasen käsi puuduksissa. Pitäisi malttaa pitää niitä taukoja vähän enemmän ja etenkin jumpata, ettei paikat hyydy.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)