Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, helmikuuta 25, 2012

Mikty Eakle omaa sukuaan Maiti Iiköl -TERVETULOA!

Tämä nyt valmistunut käsityö ei taida olla kenellekään mikään yllätys, tästä on jo muutamaan kertaan tullut mainittua. :)


Netin kuvista on tullut kurkittua mallia, ja lopputulos tässä:

Mighty Eagle
Tehty ajalla: 23.-25.2.2012
Malli: Omasta päästä
Lanka: Novita 7 veljestä ruskea (653), luonnonvalkoinen (010), keltainen (268), musta (099) ja purppura (573)
Langankulutus: 118 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: Pituus (pää + nokka) 25 cm, korkeus 20 cm, leveys 18 cm
Muuta: Kuopukselle.  


Niin oon hirrrrrrveen tyytyväinen tähän ja niin on nätti ja ja ja niin on nätit silmät ja ja ja hirrrrrrveen iso nokka ja ja ja...

Oikeesti, tämä taitaa olla parhaiten onnistunut tekemäni Angry Birds -hahmo, tykkään ainakin itse lopputuloksesta ja myös niistä oivalluksista, mitä tehdessä syntyi, että miten esimerkiksi tuo nokka kannatti tehdä, että se muotoutui oikeanlaiseksi.

Arvelisin pojankin olevan tähän tyytyväinen, sillä hän kävi heti hakemassa muut Angry Birds -pehmonsa, toi ne yksitellen Mighty Eaklen luo ja esitteli: "Katsoppas mikä täällä on...!" Ja sitten muut linnut ja lohikäärme kävivät uutta tulokasta tervehtimässä. ;)

Vannoin tämän valmistuttua, että nyt riittää vähäksi aikaa Angry Birdsien tekemiset, mutta juuri kun olin tätä blogipäivitystä kirjoittamassa, niin viereeni ilmestyi kuopus (jonka pitäisi olla kyllä jo unten mailla!) ja ilmoitti, että häneltä puuttuu vielä kaksi lintua, jotkut siniset tyttö- ja poikalinnut, joista en kyllä ole ikinä kuullutkaan... *huokaus* Voisikohan joku muu tehdä ne hänelle? Vaikkapa meidän esikoinen, hänellä nimittäin on koulussa käsitöissä tällä hetkellä työn alla jättiläiskokoinen Angry Birds -kuningaspossu! :)

Hurrrraa! Suosikkini voitti Vuoden Sketsihahmokisan, minkä voi varmaan tuosta otsikosta ja ja ja vähän tekstistäkin päätellä. ;)

 

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo on! Ja niin hirrween hieno :) Leena oli minunkin suosikkini,paras voitti!

  VastaaPoista
 2. Kyllä olet taitava! Poikasi ovat tyytyväisiä, kun äiti "taikoo" näitä ihmeotuksia.

  VastaaPoista
 3. Mahtava Mighty Eagle! Ja se lohikäärmekin... Ihanat pehmot olet lapsellesi tehnyt enkä ihmettele, että tilauksia satelee, kun tulos on näin upea!

  Minun ensisijainen suosikkini Putouksesa oli J-P, mutta hänen tiputtuaan siirryin Leenan kannatusjoukkoihin. Onhan Leena hirvveen nätti ja taitava ja ja ja! :)Onneksi hän voitti. :)

  VastaaPoista
 4. Upea!Samoin tuo lohikäärme on hirween kaunis!

  VastaaPoista
 5. Vau, upea luomus.
  Kun on tahtoa niin on taitoakin.

  VastaaPoista
 6. Sanon heti kärkeen, että tässä asiassa ei kummitädistä ole mitään hyötyä, vaikka niin hirween ihana ja suloinen kummipoika näitä Angry Birdsejä kaipailisikin. Eli äiti jatkakoon urakointia.
  Leenaa kannustettiin täälläkin ja hurraata on huudettu.
  T: Purumuori

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)