Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 04, 2012

Taas näitä lappuja

Ei sitten riittänyt viikon mittainen vapaa minulle, vaan kävin maanantaiaamuna hakemassa työterveyslääkäriltä kolme päivää lisälomaa ja lääkereseptin. Ja siltä näyttää lämpömittarissa, että vielä käyn uuden reissun työterveyden juttusilla ja pyydän huomisenkin lepopäiväksi. Jospa tässä sitten pikkuhiljaa alkaisi heräilemään tähän vuoteen, eikä tarvitsisi viimevuotisia pöpöjä kantaa enää riesanaan.

Käsityökoppani olen kantanut sohvan viereen, sillä mitäpä muuta sitä maatessa jaksaa tehdä kuin heilutella ranteitaan. Pää kun ei tahdo jaksaa pysyä edes kevyen hömppäromaanin tekstissä mukana, niin on ollut viisaampaa tehdä jotain, mitä ei tarvitse ajatella. Siis isoäidinneliöitä. :)


Tästä ei ole tulossa peitto ja kaksi tyynyä, kuten kuvasta voisi kuvitella. Vaan siinä on tunikan helma ja hihansuut. Kunhan palat on yhteenommeltuina, niin otetaankin neulepuikot esiin ja vaihdetaan tekniikkaa. :)

Mielenkiintoista muuten, kun tänä iltana katsoimme isännän kanssa Lottovoittaja UKK Turhapuron, niin siinäpä olikin rouva Turhapurolla isoäidinneliöistä virkattu paita - just kun itse olin ompelemassa isoäidinneliötunikan paloja yhteen. Hassua. :) Mutta nää neliöthän on aina niin ihania, oli vuosi sitten 1976 tai 2012. :)

Leppoisaa loppiaista jo tässä vaiheessa kaikille! Toivottavasti selviän pian sohvan pohjalta pystyyn, sillä viikonloppuna meillä pitäisi olla pöydässä Angry Birds -kakkua, josta on ainakin erään pienen miehen mielestä tulossa hieman hulppeampi ilmestys, mihin tämän antileipurin taidot riittävät... Lupaan laittaa kuvia sunnuntaina, tuli mitä tuli. ;)

Niin ja tässä vaiheessa myös kiitos näistä kuudesta blogivuodesta - huomenna 5.1. blogini tulee eskari-ikään. Emme juhli, valmistaudumme tärkeämpiin synttäreihin. ;) Ja koitamme levätä.14 kommenttia:

 1. Paranemista sinulle !

  Minä näin se saman paidan rouva Turhapuron päällä ;DD

  VastaaPoista
 2. Tulee kyllä hieno tunika,jännityksellä odotan... :)
  Parantelehan itsesi kuntoon,virkkaus onkin oiva lääke :)
  Minullakin kurkku kipeänä,taitaa lentsu iskeä.... Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
 3. Paranemista ja hyviä synttäreitä. Mun mielestä isoäidinneliö on aina IN.

  VastaaPoista
 4. Paranemista kotoisan ja lämpimän "isoäidin seurassa!"

  VastaaPoista
 5. Tänään siis 6v - lämpimät onnittelut sen johdosta! Kiva, että olen löytänyt jossain vaiheessa tien blogiisi. Se taisi olla noin neljä vuotta sitten, kun itse aloittelin bloggaamista.

  Täällä yksi kurkkukipuinen toivottelee sinulle paranemista ja toivoo sitä itselleenkin. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea vaan blogillesi ja peitto näyttää lupaavalta!

  VastaaPoista
 7. Kauniin värisiä neliöitä :)

  Mukavaa vuotta 2012 sinulle!

  VastaaPoista
 8. Onnea!
  6-vuotta on pitkä aika.
  Aivan upeita neliöitä on valmistunut. Lopputulosta mielenkiinnolla odottelen.
  Pikaista paranemista ja nautinnollisia herkutteluhetkiä kakun parissa!

  VastaaPoista
 9. Toipumista!

  Ja juuri nyt, kun tätä kirjoittelen, tajusin, että eilinen orastava kurkkukipu on kadonnut. Toivottavasti pysyykin poissa!

  Meilläkin on ohjelmassa lapsen (keskimmäisen) synttärijuhlintaa erilaisin kokoonpanoin :)

  VastaaPoista
 10. Sinä olet kyllä mestari näissä isoäidinneliöissä! Helppohan niitä on värkätä, mutta kärsivällisyyttä ja yhtä hyvää värisilmää ei ole ihan kaikilla.

  VastaaPoista
 11. Onnea 6-vuotiaalle ja hauskoja synttäreitä muutoinkin. Paranemisia ja kiitos värianalyysivinkistä :)

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti olet jo parantunut! Mummot on kyllä niin kivoja ja monikäyttöisiä, innolla odotan valmiin tunikan esittelyä :)

  VastaaPoista
 13. Onnea pienelle "Elvikselle"!
  t. ison "Elviksen" äiti

  VastaaPoista
 14. Hienoja palasia olet virkannut! Minä en saisi aikaan kuin sutta ja sekundaa. Jos näkisit, millaisia sukkia teen, ymmärtäisit taatusti, miksi sanon näin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)