Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 21, 2012

Myssyjä

Hyvä, kun blogeissa on ollut taas sytomyssyt pitkästä aikaa esillä muistuttamassa, että myssyjä tarvitaan jatkuvasti. Minähän olen niitä virkkaillut koko tämän kahden vuoden ajan, minkä keräys on ollut olemassa, mutta välillä tulee siihenkin taukoja. Syksyllä ostin pari puuvillakerää, että teen niistä jossain vaiheessa myssyjä. Tämä viikko oli vähän sellainen, etten ehtinyt kauheasti alkaa miettiä, minkä käsityön aloittaisin seuraavaksi, tai ei ollut oikein aikaa etsiä mallia eikä varsinkaan tutkailla ohjeita. Hyvä siis, että sytomyssyistä on muistuteltu, sillä oli niin näppärä vaan napata äkkiä käsityökopasta muutama puuvillakerä ja virkkuukoukku käsilaukkuun, ja aloitella bussissa myssyä sillä vanhalla tutulla ohjeella. Ja edellisen valmistuttua jossain bussimatkalla tai palaverissa, ei muuta kuin uutta koukulle. :)

Sytomyssyt 3 kpl
Tehty ajalla: 17.-20.1.2012
Lanka: Red Heart Eco-Cotton Blend punainen (01003) ja beige (00003)
Langankulutus: 200 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Yksiväriset ympärys n. 54 cm, kaksivärinen ympärys n. 60 cm
Muuta: Oysiin 


Eipä näistä sitten olekaan juuri muuta sanomista kuin että käyn nämä tässä joskus kiikuttamassa Lumoavaan Lankaan, josta ne toimitetaan sitten aikanaan Oysiin. Niin ja ne kaksi kerää meni näihin kokonaisuudessaan, hädin tuskin sain jämäpätkistä tuon kukan virkattua yhteen myssyyn. :)






5 kommenttia:

 1. Niin pirteän värisiä myssyjä! ;) Kiitos sinulle, kun muistat myssyillä aina väliin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita myssyjä, olet tehnyt.

  En ole karppaaja, mutta kyllä minä olen jotain esim. leipää ja perunaa vähentänyt. Ja katselen tarkemmin noita tuoteselostuksia.
  Olo on niin mahtava lenkkeilyn jälkeen ja unikin maittaa !

  VastaaPoista
 3. Kauniita myssyjä ja mm. aivan ihana isoäidinneliöistä tehty paita sinulla aiemmassa postauksessa, pitää ehottomasti pistää omallekkii to do -listalle.

  VastaaPoista
 4. Joopa, keskustelufoorumit käy näemmä kuumana tästä Pekan sukupuolisuudesta. On se vaan näemmä kiinnostava aihe! Näyttää näemmä tavallisilta taaveilta ja taavittarilta unohtuvan, että ei tässä olla aviopuolisoa itselle valitsemassa :D.

  Ällös huoli, on meitä täällä kirkon piirissä muitakin kuin me kaksi! ;)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)