Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, joulukuuta 23, 2011

Tekeillä

Ajattelin, että tulee varmaan pitkä käsityöpäivitystauko, kun kaikki valmistuneet käsityöt on esitelty aina sitä mukaa, kun ovat valmistuneet, ja keskeneräiset käsityöt ovat sen verran pitempikestoisia projekteja, että ei nyt ihan lähipäivinä taida tulla valmista aikaan. Mutta sitten hoksasin, että ainahan sitä voi keskeneräisiäkin esitellä. :)


Tein tässä joskus tämän vuoden aikana päätöksen, etten aloita uutta ristipistotyötä ennen kuin se iso ja pitkään työstetty luomus on valmis. Kiitos muuten taulun kehuista, kyllä olen samaa mieltä että upea on, ja kahdeksan vuottahan sen tekoon vain menikin... ;) Tämä nyt tekeillä oleva on saman valmistajan eli Vervacon, mutta pikkuisen pienempi työ, eli teen kirjanmerkkiä miehelleni, hän kun lukee nykyään aika paljon buddhalaisuutta käsitteleviä kirjoja, niin niiden kirjojen väliin sopii varmasti Buddha-kirjanmerkki. :)


Bussivirkkuuna on kulkenut tällä viikolla vaihteeksi isoäidinneliöitä, tällä kertaa Isovelistä. Kuten kuvasta näkyy, näitä tulee neljällä eri värityksellä, ja lopputulokseen on olemassa jonkinsortin hahmotelma. Peittoa tulossa, taas kerran. :)

Hyvää ja käsityörikasta viikonloppua! :)

4 kommenttia:

  1. Pääseeköhän nyt toinen poikasi oman peiton alle, niinkuin muutama päivä sitten , siellä kuvan taustalla näkyi toinen:)

    Pyydä jotain työkaveria ottamaan Mari-enkelistä kuva... tahtoisin sen kiharatukkaisen enkelin nähdä, upeassa puvussaan :D

    VastaaPoista
  2. Hyvää viikonloppua myös sinulle:-)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)