Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, joulukuuta 22, 2011

Pinky-mikä?

Tänään oli tämän vuoden toiseksi viimeinen työpäivä. Huomisen perjantain olen vapaapäivällä ja lauantaina onkin sitten se vuoden viimeinen työpäivä. Sen jälkeen saan pitää pois niitä vapaapäiviä, joita on kertynyt viikonlopputöillä, ja itseasiassa perjantain vapaapäiväkin on yksi noista kerätyistä vapaapäivistä.

Tälle päivälle ei ollut varsinaisesti mitään ennalta sovittuja työtehtäviä (kuten yleensä työpäiväni ovat hyvin tarkastikin organisoituja ja aikataulutettuja), joten päivä kului siivotessa työntekijöiden taukotilaa, nakkasin muutaman homehtuneen salaattivainajan biojätteeseen ja kaadoin lavuaariin kerman, joka oli alkanut muuttua lihaksi... tein viimeiset päivitykset tilastoihin ja sen sellaista. Loppujen lopuksi ihan leppoisa työpäivä. Siksi tohdinkin ottaa seurakseni yhden kaverin, jolle ehdin hyvinkin esitellä työpaikkaani... ;)
 

Klikkaa kuvaa suuremmaksi, niin näet, missä kaikkialla kaverini kävi seikkailemassa. ;)

Oikeastaan otin otuksen mukaan siksi, että halusin tehdä työkavereiden keskuudessa pientä gallupia siitä, mikä tämä otus oikein on lajiaan heidän mielestään. Kohtasin päivän aikana kuusi työkaveria, ja gallupin tulos on: Kissa 3 kpl, Kissan ja nallen risteytys 1 kpl, Vaaleanpunainen pantteri 1 kpl, Leijona 1 kpl. Eli kissaeläimiin kallistuttiin. Kissaahan minä tästä kovasti olen yrittänyt, sillä kuopus on toivonut synttärilahjakseen (tammikuussa) käsityönä tehtyä vaaleanpunaista kissaa. Isännän mielestä tämä otus vain on kaikkea muuta kuin kissa, joten siksi tarvitsin muutaman puolueettoman mielipiteen otuksen todellisen lajin määrittelemiseksi. ;)

Pinky-kissa
Tehty ajalla: 18.-22.12.2011
Suunnittelija: Anu Koski
Lanka: Kattens Carol vaaleanpunainen (9127), koristeluun Novita 7 veljestä sammaleenvihreä (322), musta (099) ja punainen (549)
Langankulutus: 108 g
Virkkuukoukku: 5 mm
Koko: n. 30 cm
Muuta: Kuopukselle 4 v synttärilahjaksi

Nyt tätä pitäisi sitten piilotella vielä reilut kaksi viikkoa, ennen kuin kuopus saa kissan halittavakseen. :) Hän on kyllä kovasti siitä muistutellut, että tekeehän äiti hänelle sen vaaleanpunaisen kissan. Toiveena on synttäriksi myös vaaleanpunainen Hello Kitty -paita, joka on myös jo ostettuna, ja luultavasti sitten pitää vinkata isovanhemmille mm. Hello Kitty -pyyhkeestä. Mutta varsinaisestihan niistä synttäreistä on tulossa sitten Angry Birds -synttärit, joista ei olekaan tässä talossa kuultu vasta kuin viimeiset puoli vuotta. Valmistelut ovat jo kovaa vauhtia käynnissä, kakun päälle tulevat vihaiset linnut ja vihreät possut ovat jo valmiina ja kovettumassa. ;) Tarkempi selostus kuvien kera tulossa sitten tammikuussa. :)

Pinky-kissa menee muuten Virkkausringin lelutempaukseen.

Mukavaa perjantaipäivää kaikille! :)


9 kommenttia:

 1. Kyllähän tämä selvästikin on hyvän tuulinen kissa :)
  Oikein Hyvää Joulua koko perheellesi !

  VastaaPoista
 2. Kissahan se on, ei kyll muistuta yhtään mitään muuta oliota. Osaa niin kattimaisesti olla kuvissakin. Varmasti tää on mieluisa lahja.

  VastaaPoista
 3. Suloinen kisu !
  Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
 4. Eikös tuo ihan selvä kisuli ole.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti et sentään heittänyt roskiin kenenkään eväitä, kuten työkaverini teki minun eväilleni tiistaina - meillä on samanlaiset tupperware-rasiat, ja hän oli luullut unohtaneensa jotakin vanhoja ruokia työpaikan jääkaappiin... Sain sitten syödä ruokalassa hänen piikkiinsä... :D

  On tuo kissa. Ihan selvästi.

  VastaaPoista
 6. Näytin kuvaa miehelle ja hän sanoi, että se on enemmän kuin kissa! Mutta kissa ihan selvästi kuitenkin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)