Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, joulukuuta 08, 2011

Sateenkaarta pitkästä aikaa

Ei olekaan vähään aikaan näkynyt sateenkaaria tässä blogissa. :) No, nyt sitä taas tulee, ja tuota maailman ihaninta raitalankaa on vielä vajaa kaksi kerää varastossa, eli vielä ehtii muutamat sukat siitä tehdä. :)

Sateenkaaripystyraitasukat
Tehty ajalla: 6.-8.12.2011
Malli: Jostain joskus napattu idea, mutta muuten omaa sovellusta
Lanka: Novita 7 veljestä Raita sateenkaari (822) + musta (099)
Langankulutus: 81 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: n. 34 (8-vuotiaalle)
Muuta: Kummitytön uudet sukat.

Kuvassa sukat ovat poikani jalassa, ja sukkien saaja on poikaani puolisen vuotta vanhempi, joten luultavasti nuo hitusen löysähköiltä näyttävät sukat istuvat varsinaisen omistajansa jalkaan lähes täydellisesti, ja kasvaahan se jalka koko ajan. :) Tämä on ehkä yksi maailman simppeleimmistä malleista, mutta silti ihan näyttävän näköinen; pystyraidat syntyvät nostetuilla silmukoilla. Olen tällä mallilla tehnyt joskus vuosia sitten parit sukat, mutta käyttänyt mallia vain sukan varsiin ja tehnyt terät yksivärisinä. Nyt kokeilin laittaa mallineuletta myös terään, ja toimii näinkin, mutta pientä säätämistä sai kyllä tehdä kantalapun kohdalla.

Oikein mukavaa suomalaisen musiikin päivän ja Sibeliuksen syntymäpäivän iltaa! :) (jota on enää pari tuntia jäljellä) Huomasittehan, että tänään oli liputuspäivä, ensi kertaa siis 8.12. on tänä vuonna liputuspäivänä. :) Muusikkona ja Sibbe-fanina totean vain, että jo oli aikakin. ;)

Hyvää viikonlopun odotusta myös! :) Minä olen taas töissä lauantaina, tällä kertaa "hiljaisuuden huoneessa", joten ei varmaan mikään erityisen touhukas päivä tule olemaan. Kutimet varalta mukaan... ;) Missäpäs ne ei olisi mukana? No, itseasiassa viime sunnuntaina läksin kirkkoon ihan ilman kutimia, mahtoikohan olla ensimmäinen kerta elämässäni, kun astuin kodin ulkopuolelle ilman käsityötä? :D6 kommenttia:

 1. iloisen väriset sukat. olet tosi nopea neulomisessa, siis meinaatko ehtiä tehdä vielä parit sukat ennen joulua ? :) itse tuskailen koiran villapaidan kanssa, kumpa sen ehtisi tehdä:)

  VastaaPoista
 2. Kissankello: Nyt en ymmärtänyt kysymystäsi - eihän tässä kukaan ole joulusta tietääkseni puhunut? Ja olen jopa pyytänyt, että tuota j-sanaa ei edes mainittaisi kommenteissa. Minun elämääni ja neulomiseeni ei kyseinen päivä vaikuta millään tavalla, en neulo lahjoja enkä mitään muutakaan siihen päivään liittyen. Tarkoitin siis, että kun keriä on vielä pari jäljellä, niin niistä saa tehtyä vielä ainakin parit sukat, mutta aikataulusta en tiedä - tänä vuonna, ensi vuonna, 10 vuoden sisällä...? Noin niin kuin ylipäätään, joskus. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä hurmaavat sukat! Ihanasti värit tulevat esille mustan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Oikein pirteänväriset sukat! Minusta on aina mukava, kun ihmiset neulovat bussissa, junassa, itsellänikin on kutimet monessa paikassa mukana.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)