Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 05, 2011

Kirsikkaista Rooibosta

Väripadan, virkkuukoukun ja puikkojen yhteistyönä tällä kertaa tällaiset:

Isoäidinneliö-kämmekkäät
Tehty ajalla: 4.-5.12.2011
Malli: Oma, mutta idea Rauhan Tervehdyksestä 6.10.2011
Lanka: Novita Nall Kool Aid -värjätty Blastin' Berry Cherry + Black Cherry + pohja beige (061) sekä Nalle Rooibos -värjätty + pohja valkoinen (011)
Langankulutus: 43 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm + puikot 3 mm
Koko: Naisen
Muuta: Synttärilahjaksi

Eilen valmistuneille kirsikkasukille nyt sitten kaveriksi kirsikan ja Rooiboksen yhdistelmä. Näistähän tuli ihan kivat, ja ainakin sain tuon kirsikkalangan kulutettua loppuun viimeistä senttiä myöten. :) Menevät samalle synttäreitään tässä joskus juhlivalle kuin sukatkin.

Tämän mallin kokeileminen on ollut mielessäni siitä saakka, kun näistä julkaistiin juttu Rauhan Tervehdyksessä lokakuun alussa. Oulu Gospel -tapahtumassahan näitä kämmekkäitä myytiin, kun aktiiviset seurakuntalaiset olivat näitä sinne myyntiin ahertaneet. Sen enempää en ole kuullut, että onko kaikki menneet kaupaksi, pitääkin muistaa joskus tiedustella. Mutta nämä siis menevät lahjaksi, ei myyntiin. :) Kiitos joka tapauksessa loistavasta ideasta hänelle, kuka tämän olikaan keksinyt ja tuonut jaettavaksi ensin kirkon käsityöpiirissä ja sitten vielä lehteenkin. :)

Hyvää huomista itsenäisyyspäivää teille kaikille! :) Miehelleni lähetän onnittelut siitä, että hänellä on ollut maailman ihanin vaimo jo 12 vuotta! ;)


11 kommenttia:

 1. Kauniit kämmekkäät.
  Minulle tulee kyllä pihlaja mieleen :)

  Hyvää itsenäisyyspäivää sinne Ouluun !

  VastaaPoista
 2. Niin ja hyvää hääpäivää :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tehdä isoäidinneliöstä kämmekkäät, tämä täytyy laittaa muistiin.

  Ja mukavia juhlapäiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Aika ainutlaatuiset kämmekkään kun on lankakin itse värjättyä.

  Oikein hyvää hääpäivää ja itsenäisyyspäivää teille!

  VastaaPoista
 5. Kauniit kämmekkäät. Hyvää itsenäisyyspäivää ja hääpäivää teille!

  VastaaPoista
 6. Kauniit kämmekkäät ja onnittelut kaikkien merkkipäivien johdosta Ouluun.

  VastaaPoista
 7. Hei Mari, pitkästä aikaa. :) Sä se oot yhä vaan yhtä ahkera neuloja ja bloggaaja. Mukavahan se toki on. Ite oon palailemassa pitkähköltä tauolta blogien maailmaan. Piti tulla kurkkimaan tännekkin., Kommentoin nyt vain tähän tekstiin, mutta paljon, todella paljon ihania töitä olit teheny!!!

  VastaaPoista
 8. Jaa-a, mummonneliöistä on moneksi: ihan söpöset! Vai, että Rauhantervehdyksestä... :)

  VastaaPoista
 9. Kiva kyllä tämä ja sievä tämä sinun versiosi siitä.

  Tuli mieleen, että Vaaka Ry:n joululahjakeräys innosti Hyvää Käsillä tehden kerholaisia tekemään reilusti yli sata pakettia keräykseen. Sadan kohdalla oli loppunut laskeminen.:D Harmi kun en päässyt silloin paikalle kun Vaaka RY:sta Minna kävi paketit hakemassa. Hän oli ollut todella iloisesti yllättynyt.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)