Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 18, 2011

Harmaahome-mansikoita ;)

Jos eilisessä postauksessa pilkotteli mansikkaisen langan seasta vähän harmaahomeista pohjaväriä, niin nyt on tuo inhottava kasvitauti iskenyt mansikoihin oikein kunnolla. ;)

Isoäidinneliö-kämmekkäät
Tehty ajalla: 16.-18.12.2011
 Lanka: Novita 7 veljestä Kool Aid Strawberry -värjätty vaaleanruskealla (060) pohjalla + vaaleanruskea (060) värjäämätön
Langankulutus: 50 g
Virkkuukoukku: 4 mm + puikot 3,5 mm
Koko: Nainen
Muuta: Äidille synttärilahjaksi

Nämäkin kämmekkäät menevät eilen esiteltyjen sukkien kaverina äidilleni tammikuussa synttärilahjaksi. Äidin kotona on aina todella kylmä, joten siellä tarvitaan lämmikettä, tai ainakaan minä en tarkene siellä käydä talvisaikaan ollenkaan. Toisaalta minähän nukun omassa kodissanikin villahanskat kädessä, vaikka täällä lienee kuitenkin päälle 20 astetta sisälämpötila. ;) Mutta jospa nämä kämmekkäät sitten lämmittäisivät vähän äidin ranteita, ne kun ovat olleet kipeinä viime aikoina.

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa! :)5 kommenttia:

 1. Vai pääsivät mansikat homehtumaan! ;DD Makealta kyllä näyttävät vieläkin. ;) Ja varmasti lämmittävät äitisi ranteita ja mieltäkin. Kuten nuo edeltävät kauniit sukatkin.

  VastaaPoista
 2. Kivat lämmittimet.
  Mulla on aina keväällä ja syksyllä teltassa kynsikkäät nukkuessa ja nyt täällä etelässä on kynsikkäät kädessä mentävä nukkumaan. Illat on niin viileitä ja mulla on kylmät kädet muutenkin. Kun kädet ja varpaat on villan uumenissa niin jo uni maistuu.

  VastaaPoista
 3. aivan ihanat kämmekkäät :)

  tässä näemme, että isoäidin neliöistä on moneksi...

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit kämmekkäät !
  Isoäidinneliöt sopii näihinkin, niin hienosti :D

  VastaaPoista
 5. Nämähän ovat ihanan erilaiset. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)