Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, elokuuta 15, 2011

Tarkennus

Ei siitä mitään peittoa ole tulossa. :) Siis niistä sateenkaaren väreissä hehkuvista isoäidinneliöistä, jotka vilahtivat edellisessä postauksessa. En tiedä, mistä pari lukijaani olivat sellaiseen käsitykseen päässeet, sillä olen kyllä muutamaan otteeseen täällä maininnut, etten aio tehdä tuosta raitalangasta peittoa, ja myös ihan sanallisestikin kertonut aiemmissa postauksissani, mikä tulee olemaan seuraava sateenkaariprojektini. No, jos ovat päässeet moiset pikkuseikat unohtumaan, niin annetaanpa teidän vielä arvuutella... ;) Vaikka jos palaatte siihen edellisen postauksen kuvaan ja annatte hiiren vähän nuuhkia kuvaa kuonollaan, niin sen vastauksen pitäisi ilmestyä jonnekin päin monitorin laitaa, ainakin minun koneessani näin käy. Ja se kyllä lukee ihan avoimesti tuossa sivupalkissakin. Mutta ei ole siis peitto, ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä. :)

Tällainen pieni pikainen tarkennus siis vaan. :) Mukavaa viikon jatkoa!

(sateenkaaripaloja lienee nyt kasassa noin 15/48)

3 kommenttia:

 1. Tunnustan! Minulle ainakin oli jostain tullut ihan peittofiilis kun noita sateenkaarineliöitä kattelin. Ehkä silmät näki taas sitä mitä ne on tottunu näkemään tai nähnyt aiemmin tai haluavat nähdä eivätkä suinkaan sitä mitä kuvassa on.. :) Tarkemman tarkastelun tuloksena niistä taitaakin tulla jakku, innolla jään odottamaan lopputulosta.

  VastaaPoista
 2. Hitsit tykkäsin noista aiemmista sukista! Itse en ole niin noiden säihkyvien värien ystävä, mutta musta rauhoittaa niitä sen verran, että lopputulos on äärettömän hieno. Jotenkin yhtä aikaa levottoman ja räiskyvän iloinen väreiltään sekä sitten hillitty ja tyylikäs. Yhdistelmänä siis lyömätön!

  Olet kyllä ollut ahkerana ja jännä nähdä, millainen jakku noista neliöistä sitten lopputuloksena syntyy.

  VastaaPoista
 3. Peitto tai jakku, väliäkö hällä - nätit neliöt on kumminkin! Valkoinen - ja musta noissa sukissa - antaa uskomattomasti ytyä. Niillä höystettynä lopputulos on upea, kummalla vaan!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)