Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2011

Sunnuntaipäivää

Lauantait ja sunnuntait on siitä mukavia päiviä, että silloin yleensä saa rauhassa pötkötellä sohvalla torkkupeiton alla kirjan ja käsityön parissa. Jollei satu olemaan kaupassakäyntiä tms., mutta tällä viikolla taisin käydä kaupassa torstai- tai perjantai-iltana, niin ei tarvinnut sitten lauantaina vaivautua. Sateenkaaripeitto vaan päälle, Sophie Kinsella kirjatelineeseen tai Agatha Christie cd-soittimeen, ja käsityö kouraan. :) Eilispäivänä kaksi KYH-työtä siirtyivätkin pötköttelyhetkien ansiosta virkkauksesta tärkkäykseen, ja keskeneräisiä on enää neljä. Ainoa neuleenikin sai muutaman valepalmikon lisää - ja tulipa ristipistotyöhönkin jokunen pisto. Näytetäänpä kuvaa sitten vaikka tästä ristipistotyöstä, kun siinä näkyy yhdenkin päivän edistys selvemmin kuin muissa käsitöissä (voit vaikka verrata edellisen postauksen kuvaan):


Nyt alkaa jo kuva vähän paremmin hahmottua, eli talvinen kirkkomaisema on tulossa. Jotkut kommentoijat olivat tässä nähneet vissiin jotain jouluistakin, mutta minä kyllä tulkitsen tämän enemmän talviseksi iltakirkkohetkeksi. Katsojan silmässä varmaan tämäkin, että minkä tilanteen tähän haluaa yhdistää. :) Aika mukavasti tähänkin tuli pistoja yhdessä vuorokaudessa.

Eipä enempää tällä kertaa... täytyy lähteä lämmittelemään ruokaa perheelle. En olekaan koko viikonloppuna kokkaillut, kun perjantaiaamupäivällä nakkasin viikkosiivouksen lomassa yhden kalapahasen uuniin, ja sitä on lämmitetty siitä lähtien joka aterialla, nyt siis jo viidettä kertaa. Ollaan niin pieniruokaisia ja kesäaikaan ruoka maistuu vielä vähemmän, ettei tarvitse nykyään kuin kahdesti viikossa kokata... ;) Hyvä niin, jääpähän enemmän aikaa käsitöille! :D

Kunhan tärkki on kuivunut, niin sitten viimein kuvia valmiistakin käsitöistä! :) Sunnuntaipäivän laiskotteluhetkiä toivotellen... :)

12 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että sunnuntait ovat parhaita kirjonta ym. päiviä. Ehkä silloin on helpompi antaa itselleen luvan olla vaan rauhassa..

  Tuo talvinen kirkkomaisema on kaunis.

  Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis siitä tulee! Tuo on ehkä sellaista hommaa,mihin minun kärsivällisyys ei riittäisi :) Tyydyn toistaiseksi ihailemaan muiden kauniita tuotoksia...

  VastaaPoista
 3. Aikamoinen ristipistelijä kyllä olet, minulla ei kanssa oikein kärsivällisyys meinaa isoihin pistelytöihin riittää:) Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Tuosta talvimaisemasta tulee kaunis !

  Vai niin Sinä elelet, ettet juhannuksestakaan mitään tiennyt :))
  Minä alan aina surra, että nyt käännytään kohti pimeämpää aikaa, kun juhannuksesta ollaan päästy.

  VastaaPoista
 5. Minä olen uudehko lukijasi ja muistan vihdoin ilmoittutuakin :)

  Ristipistoja tekisi mieli kokeilla, mutta ihan kaikkeen ei ole aika vielä riittänyt. Tuosta talvimaisemasta tulee kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kirjjomaisema tulossa; ehkä nuo enkelit tekevät siitä jouluisen.

  VastaaPoista
 7. Kyllä olet hienosti edistynyt.

  VastaaPoista
 8. Huikeaa tahtia on sinulla pistelyt edenneet. Nätti on tuo työ ja heijastelee minussa aina välillä kesällä heräävää jouluintoa hyvin!

  Seurailin myös kauhunsekaisella ihailulla, miten olet ottanut rohkeasti härkää sarvista ja käynyt sinäkin KYH:n kimppuun! Minulla ei sitten millään psyyke ja kantti riittäisi. Tiedän, että pyörisin niiden keskeneräisten töiden kanssa seuraavat kaksi vuotta vähintään :D

  VastaaPoista
 9. Kaunis talvimaisema tulossa :)

  VastaaPoista
 10. Niin kaunis talvimaisema.
  Minulla meni pitkään, etten ehtinyt käsitöihin paneutua ja ikävä oli rauhallisia neulontahetkiä.

  VastaaPoista
 11. Olet sinä nopea tuonkin pistelyssä ja kaunis siitä tulee.

  VastaaPoista
 12. Kaunis työ. Tykkään. Rauhallinen.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)