Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 28, 2011

Hyvää tuuria

Minulla on ollut tuuria. Viime viikolla sain sähköpostia Suomen Verkkoneuleyhdistykseltä, ts. Ulla-verkkoneulelehteä toimittavalta taholta, että olen voittanut Ullan vuosikymmenen parhaat -kyselyn arvonnassa! :) Kyselystä on aikaa jo niin kauan, että juuri ja juuri pinnistelemällä saatoin muistaa vastanneeni tuollaiseen kyselyyn Ullablogissa, mutta siitä minulla ei ollut aavistustakaan, että olen samalla osallistunut johonkin arvontaan. En yleensä kiinnitä tuollaisiin asioihin huomiota. ;) No, voitto oli kuitenkin napsahtanut, ja se voitto oli 10 euron arvoinen lahjakortti Puputsin puotiin. Valitsin palkintoni siten, että tuo lahjakortin summa tuli käytettyä tasan, eikä itse tarvinnut pulittaa senttiäkään - ilmainen postitus kuului palkintoon. Tällaiset napit sieltä sitten tänään tuli:


Oli tosi vaikeaa valita netin kautta, kun en tiennyt oikein kokoa eikä oikeaa väriäkään, saati että minulla olisi mitään hajua, mihin näitä käytän... ;) Kivijalkakaupassakin minulla menee nappien valitsemiseen yleensä ainakin tunti, vaikka olisi tiedossa kohdekin ja vielä se kohde mukana kaupassa. No, ehkä näitä voi laittaa vaikka ristipistotöiden koristeiksi, yritin valita sellaisia, että niille voisin kuvitella olevan käyttöä. Ja tuossa "Kiitos tilauksesta" -lappusen mukanahan tuli vielä ekstranappikin, nappasin senkin tietysti talteen. :)

Toisenlaista tuuria minulla oli tänään. Olin iltapäivällä juuri treenaamassa laulua olohuoneessa, kun huomasin ikkunasta, että meidän parvekkeen katosta räystäältä roikkuu ihan tolkuttoman pitkä jääpuikko, mittaa yli metrin verran! Ei kun hakemaan kameraa ja parvekkeelle räpsäisemään kuvaa. Kuva tuli otetuksi, mutta ajattelin ottaa vielä toisenkin kuvan. Tarkensin jääpuikkoon ja... juuri sillä hetkellä se tipahti! :D


Miten hassua, että satuin juuri ikuistamaan tämän puikon viimeiset hetket. ;) Sitä toista kuvaa en siis koskaan ehtinyt ottaa, tämä jäi ainokaiseksi. Toivottavasti tuolla alla ei sattunut juuri kukaan menemään pyörätiellä, on nimittäin ollut melkoinen mätkähdys, kun tällainen on jysähtänyt viidennestä kerroksesta alas maahan. Muistakaa siis: varokaa katolta putoilevia jääpuikkoja! :)

Kiitos jälleen kommenteistanne! :) Tankoihin ja haikuihin täytyy laittaa sellainen pieni lisähuomautus, että niitä kirjoittaessani ajattelin niitä vain runoina. Ne eivät siis kuvaa esimerkiksi käsityöharrastukseni tämänhetkistä tilannetta. Niillä saattaa olla jotain yhteyttä todellisuuteen joko menneisyydessä tai tulevaisuudessa - tai kenties jonkun toisen blogissa. Muuten ne ovat vain runoja, tavuja ja sanoja peräkkäin. :)

Käsityöharrastukseni tämänhetkinen tilanne on virkkausta ja ristipistoja: sytomyssyjä, mekontekele, välillä peittotilkkuja (kasassa 10 puolivalmista tilkkua, eli silloin pari viikkoa sitten aloituspäivänä tein kuusi ja nyt viikonloppuna neljä lisää) sekä Nooan arkin pistelyä. Kuvia pistän viimeistään valmiista töistä. ;)

Hauskaa tätä viikkoa! :)

9 kommenttia:

 1. Onnea voitosta !
  Ihania nappeja, nyt vaan ostamaan niihin sopivaa lankaa ;D
  Aika jännä juttu, tuo jääpuikkokuvaus, tuuria siinäkin.

  Minusta on kiva lukea, että sullakin on MONTA työtä tekeillä ja kesken :)
  t: samassa asemassa oleva !!!

  VastaaPoista
 2. Suloisia nappeja valitsitkin, onnea voitosta! Keskeneräisten kori pullistelee minullakin, voisi jo sanoa huolestuttavasti :)

  VastaaPoista
 3. Kauhea puikko. Tuollaisen kun sai päähänsä olisi se menoa... Nuo napit ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että oli tuuria; hauskat napit olit valinnut.
  Ja mojova jääpuikkojuttu tosiaan. Niitä pitää varoa, niinkuin katolta putoavia lumikuormiakin, ja Hesarista luin, että putoavia kattoja kans...

  VastaaPoista
 5. Kivannäköisiä nappeja olet ostanut. Minäkin voitin samaisessa arvonnassa, mutta en ole vielä ehtinyt nappikauppaan.

  VastaaPoista
 6. Kivoja nappeja valitsitkin, niitähän ei koskaan ole liikaa.
  Kiinnostavia tankoja ja haikuja, joita kyllä ihan mielellään lueskelee käsitöiden lisäksi.

  VastaaPoista
 7. oho! kävipä hyvä säkä:) onnea!
  en ole törmännyt tuohon puotiin aikaisemmin, nyt löytyi nappikauppa jossa on nappeja joka tarpeeseen.

  sulla on kiva blogi, en muistaakseni ole pyörähtänyt täälläkään aikaisemmin:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)