Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, helmikuuta 12, 2011

Seitsemäs ristipistohassutus valmis :)

Juuri kun blogini ristipistelevät lukijat ovat ehtineet kaikota todeten, että nyt se on näemmä lopettanut koko pistelemisen, ja neulovat lukijat ovat uskaltautuneet palata kurkkimaan huokaisten, että onneksi täällä ei enää näy niitä iänikuisia ristipistoja - niin HAHAA! :D Minäpäs yllätänkin kaikki takavasemmalta ja lätkäisen tänne minkäs muunkaan kuin valmiin ristipistotyön! :D

Ja näitähän on jo nähty ennenkin... ;)

Talo
Tehty ajalla: 9.1.-12.2.2011
Malli: Janlynn: Holiday Favorites -ristipistopakkauksesta
Kangas: 14 ct valkoinen aida
Langat: Pakkauksessa 19 väriä (luultavasti DMC)
Pistot: Risti-, murto-osa, jälki- ja solmupistot
Koko: Halkaisija 7,6 cm; n. 40x35 pistoa
Viimeistely: Flexikehykseen
Muuta: Ristipistohassutustyö nro 9

Vaikka olenkin keskittynyt nyt helmikuussa enemmän neule- ja virkkauslankavaraston tyhjentämiseen, niin olen koittanut joka päivä pistellä edes vähän. Ihan kaikkina päivinä en ole ehtinyt, esim. viime viikonloppuna ei pistelylle jäänyt aikaa lainkaan eikä kyllä tänäänkään. Mutta periaatteessa lähes joka päivä on sellainen puolisen tuntia tullut tehtyä ristipistojakin. Eilen valmistui tämän pistelyosuus, tänään jopa muistin viimeistellä. :) Tämä on näistä joulukoristepistelyistä oma suosikkini, ja oli myös ihan miellyttävä pistelläkin, verrattuna esimerkiksi aiemmin valmistuineisiin saman sarjan vähän haastavampiin malleihin.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa! :) Seuraavaksi tänne tulee taas neuleita ja/tai virkkuita nähtäväksi. :)

5 kommenttia:

 1. Onpas se soma talo!
  Kivoja neuleitakin on sulla valmistunut viimeaikoina, lankavarastosi kyllä pienentyy huimaa vauhtia.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ristipisto työ, pidän tuosta mallista.

  VastaaPoista
 3. Kotoisan ja lämpimän näkönen talo, kun piipustakin tulee savua.

  VastaaPoista
 4. Siis kertakaikkiaan, en ole ehtinyt muutamaan päivään käymään täällä ja nyt täällä on toinen toistaan kauniimpia uusia töitä esillä vaikka kuinka paljon!!!

  On sinulla melkoinen tahti!!! Ja niin kauniita töitä valmistuu! Aivan ihana tuo pistely, aivani ihania sukkia ja aivan ihana tunika, muutaman mainitakseni!!!

  Olen samaa mieltä tuosta isoäidin neliöstä! Olen tehnyt niitä jo lapsena ja edelleen se malli on minusta aivan ihana. Nyt tilkkurekan innoittamana olen jälleen koukuttunut siitä ja se on tarttunut jo tyttöihinkin. Tänään toinenkin tytöistä aloitti itselleen peittoa :)
  Siinä on jotain samaa kuin hirsimökissä, joka on suosikkiblokkini tilkkutöissä, sama tunnelma. Nuo ovat jotenkin niin ihanan vanhanaikaisia, sopivat minun ajattelumaailmaan...

  Mukavia talvipäiviä sinulle!!! Ja antoisia käsityöhetkiä!!!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)