Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, helmikuuta 07, 2011

Persikkaa

Tässä taannoin mainitsin, että vaikka tykkään ihan hirmuisen paljon oranssista, se ei oikein ole pukeutumisvärini. Toisaalta sekin riippuu niin sävystä - jos sisustuksessa oranssini on appelsiinia ja porkkanaa, niin vaatetuksessa se on sitten persikkaa. Vaikkakaan minun mielestäni se väri, mitä kutsutaan "persikaksi" ei ole oikeaa persikkaa nähnytkään. ;) Jos jostain syötävästä pitää hakea sävylle nimeä, niin se olisi ehkä lähimpänä cantaloupemelonia. ;)

Persikkaa tai cantaloupemelonia, tässä tämä ihanainen uusi "oranssi" vaatteeni on:

 Neulottu ja virkattu pitsipusero
Tehty ajalla: 1.-7.2.2011
Malli: Novita Kesä 2009 nro 43
Suunnittelija: Anne-Maija Immonen
Lanka: Novita Samos persikka (244)
Langankulutus: 548 g
Virkkuukoukku: 4 mm, puikot 3 mm
Koko: M
Muuta: Ihana! :)


Tämä on yksi niitä malleja, jotka nähdessäni tiedän ensisilmäyksellä, että tämä minun on Pakko Saada. :) Minulla vaan tuo aloittaminen tahtoo vähän kestää, eli tämäkin on ollut sillä Pakko Saada Mahdollisimman Pian -listalla kohta kaksi vuotta. ;) (malli ilmestyi maaliskuussa 2009) Mutta sitten kun saan aikaiseksi aloittaa, niin sitten siinä ei kauaa nokka tuhise. Tässäkään ei olisi mennyt missään nimessä seitsemää päivää (aloitin viime tiistaina klo 8.15 ja lopetin tänään maanantaina noin klo 11), mutta piti tehdä noita isoäidinneliöitä ja sukkia välissä. ;) Virkatut osuudethan syntyivät tosi nopeasti; ensimmäinen 50 gramman kerä kului noin tunnissa, ja sekä etu- että takakappaleiden helmat virkkaantuivat parissa tunnissa / kappale, hihoissa meni suunnilleen 2,5 tuntia / kappale. Neulotut osuudet sen sijaan kestivät ja kestivät, vaikka korkeutta niissä on vähemmän kuin virkatuissa, niin aikaa meni taatusti ainakin triplasti enemmän. Miksi ihmeessä en virkkaa enemmän näitä isompia vaatteita, kysyn itseltäni? ;)

Tämä on ihan yhtä ihana kuin mallin kuvassakin, olkoonkin että mallissa värinä oli suuri rakkauteni turkoosi, mutta persikkainen on aivan namia sekin. :) Tämän alle kannattanee pukea mieluummin ihonvärinen toppi, eikä valkoinen, joka ainakin salamavalolla otetuissa kuvissa oikein hehkuu tuolta läpi. Sanoinko jo, että tykkään tästä? :)



Lankahamsterisaldoni kasvoi nyt reilulla puolella kilolla. Ja jämä-Samoksestakin on tulossa vinhaa vauhtia jotain, virkaten tietysti, sen jälkeen alkaakin olla paksummat langat kulutettuina.

Hauskaa tätä viikkoa! :)

18 kommenttia:

  1. Hieno pusero tosiaankin! Komea hamsterialoitus sulla kaiken kaikkiaan, tsemppiä!
    Mä oon aina tykännyt neuleen ja virkkauksen yhdistelmistä vaatteissa, mutta yllättävän harvoin sitä kuitenkaan tulee tehtyä oikeasti. Oulun opiskeluajoilta mulla on vieläkin yksi villatakki, joka on ihan puhkikulunut, mutta oon säilyttänyt sen, koska siinä on kaunis virkkauskuvio yhdistetty neulottuihin hihoihin - mahdanko koskaan saada aikaiseksi tehdä sitä uusiksi...:) Vaikka virkkaus on niin hurjan nopeaakin, ettei sitä kauaa tarvitsisi ihmetellä!

    VastaaPoista
  2. Kauniin värinen ja muutenkin kaunis pusero.

    VastaaPoista
  3. Nätti neule, ja sopii Sinulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Suloinen pusero ja värikin on mitä ihanin! Nopea olet kyllä noissa puikotushommissa :)

    VastaaPoista
  5. Viehättävä! Minä yhdistin virkkausta ja neulomista viime kesänä lasten mekkoihin. Niitä oli todella kiva tehdä. Tuo puserosi panee ajattelemaan että joskos niin tekisi vähän isommissakin vaatteissa.

    VastaaPoista
  6. Se sopii siulle niin kauniisti, ja voi että kun sie oot nopia :)

    VastaaPoista
  7. ai kun nätti pusero väri on ihan sinun:)MALLI ON KIVA, taidan hakea esille tuon lehden ja katsoa josko lytyisi lankoja piilosta:)

    VastaaPoista
  8. Tosi hieno pusero tuli! Ja kyllä sie oot ihan järkyttävän nopea neulomaan ja virkkaamaan :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis pusero ja kauniin värinen.Sopii sulle hyvin.Olet tosi nopea virkkaamaan ja neulomaan,ihan kateeks käy :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis, kiva malli.
    Kyllä on kauniita noi sinun polvekeraitasukat.

    VastaaPoista
  11. Nuo joulusukat tuolla ovat todella sydämensulattavan väriset! Ja ihana on kyllä tämäkin, vaikka minun värini noista oranssin sävyistä onkin appelsiini! (Mikä kellekin sopiikin, vai mitä.)
    Noita isoäidinneliöitä tekisi kanssa taas mieli tehdä, kun ovat niin tapetilla nyt joka paikassa, että alkavat omaakin mieltä vaivata... Somat ovat sävyt sinulla niissä!

    VastaaPoista
  12. Kaunis neule, cantaloupea tai ei. Samos on ihanan pehmeää. Eikä näytä menneen kun viikko tehdessä!

    VastaaPoista
  13. Ihana pusero ja juuri siun tyylinen :)

    VastaaPoista
  14. Sievä pusero.Värikin niin nätti.

    VastaaPoista
  15. Samaa asiaa olen miekin ihmetellyt, siis miksi tuota väriä kutsutaan persikaksi! Eihän se todellakaan ole sen värinen... Mutta asiaan: ihana tunika, todella nätti! Ja sopii sinulle erinomaisesti!
    Seuraavan postauksen sytomyssykin on tosi kivan näköinen kukkineen.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)