Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, helmikuuta 08, 2011

Vuoden ensimmäinen sytomyssy

Samoksen jämät piti johonkin kuluttaa puseron valmistumisen jälkeen, ja puuvilla(sekoite)langathan taipuvat näppärästi sytomyssyiksi. Tässä tällä kertaa vähän paksumpi sytomyssyn versio:

Sytomyssy
Tehty: 7.2.2011
Malli: Novita Kesä 2006 nro 30
Suunnittelija: Arja Viitala
Lanka: Novita Samos persikka (244)
Langankulutus: 52 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: Ympärys n. 55 cm
Muuta: Tein korkeutta 2 krs vähemmän kuin ohjeessa, koska mitta riitti jo, mutta lanka ei olisi enää riittänyt. :) Kukka on virkattu ihan omasta päästä sen mukaan, miten lankaa jäi jäljelle, hädin tuskin jäi pääteltävää. Kukka on hakaneulalla kiinni eli irroitettavissa/siirrettävissä. Myssy menee Oys:n sytomyssykeräykseen.

Tuossapa nuo tärkeimmät tiedot onkin yllä kerrottuna. Sen verran voin mainita, että malli taitaa olla kaikkien aikojen suosikkikäsityölehdestäni, nimittäin tuosta vuoden 2006 Kesä-Novitasta olen tehnyt varmasti jo yli 20 erilaista mallia, ja aina sieltä vaan löytyy uutta tekemistä. Kun yleensä teen yhdestä lehdestä ehkä 1-2 mallia, joistakin en tee lopulta välttämättä mitään. Miksiköhän juuri tuo lehti on täynnä kaikkea ihanaa, vai olenko vain selannut sen niin moneen kertaan läpi, että muistan jo ulkoa, mitä siitä löytyy, ja kun alan miettiä esim. jollekin tietylle langalle sopivaa työtä, niin heti tulee mieleen vaan kaikki mallit juuri tuosta yhdestä lehdestä. Tässä tapauksessa ainakin kävi niin, koska olin jo aikaa sitten päättänyt, että teen puserosta ylijäävästä langasta sytomyssyn, ja piti löytää sellainen myssymalli, johon riittää 52 grammaa Samosta. :)

  

Hamsterisaldo kasvaa, ja kun sattui tuota lankaa riittämään kukkaseenkin, niin saan ainakin yhden työn ilmoittaa Virkkausringin tämänhetkiseen tempaukseen. :) Kukkaisissa aiheissa muuten pysyttelen edelleen, työn alla Kukkaketo-Kielosta sukat ja kukkapitsihärpäkkeellä poncho. :)

Kukkaisaa viikonjatkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Kaunis hattu1
  Tuo edellisen bloggauksen tunika on aivan mahtata!

  VastaaPoista
 2. Kaunis myssy !
  Ja minun sydäntäni lämmittää tuo kukka..... miksiköhän ;=)

  VastaaPoista
 3. myssy on kaunis ja hyvään tarkoitukseen menee :)
  väri on edelleen hyvä...

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen myssy! :) Minullakin on Samosta muutama kerä, jotka olen nyt siirtänyt sytomyssylankoihini. Siis Samosmyssyjä syntyy muuallakin jossakin vaiheessa vuotta.

  Kaunis tuo edellisen postauksen tunika Ei ihme, että sinun "piti" tehdä se. ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun toiset jaksaa tehdä noita sytomyssyjä. Minä olen sen verran taikauskoinen, etten pysty tällä hetkellä tekemään myssyn tapaistakaan. Tuntuu, että jos teen, joudun laittamaan sen omaan päähäni. Siispä ei myssyjä täältä :)

  VastaaPoista
 6. Kiva sytomyssy.<3 Mullakin olis pari kerää lilaa Samosta -tästäpä löysin kivan sytomyssymallin niille.:)

  VastaaPoista
 7. Nätti myssy ja kerrassaan ihana pusero tuolla alenpana!

  VastaaPoista
 8. Hienoa kun teet Syto-myssyjä-
  tarvitsijoita on aina .
  Väri on oikein hehkuva !

  VastaaPoista
 9. Sinun hamsterointisi todella etenee huimaa tahtia. Kiva myssynen!

  VastaaPoista
 10. Hyvän mallinen ja nätti väri.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)