Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Arvontaan osallistuminen päättynyt

Arvontaan osallistuminen on päättynyt! Arvonta suoritetaan mahdollisimman pian ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kiitos osallistumisestanne! :)

---

Klo 22:40

Arvonta suoritettiin perinteisenä lipukearvontana salaattikulhosta, ja armas puolisoni toimi onnettarena:


Voittajaksi nousi Paula, jolla on ollut ennenkin onnea blogiarvonnoissani! :) Onnea jälleen - ollaan yhteyksissä palkinnon toimittamisen suhteen! :)


Koska tänään on 2.2. ja lupasin arvontapalkinnon liittyvän jotenkin numeroon 2, niin kiitän kaikkia arvontaan osallistuneita ja onnittelen voittajaa tällä "tuplakukalla" - gerberatkin näemmä voivat saada siamilaisia kaksosia! :) Ja mikä hassuinta, tämä sama kasvi näyttäisi pukkaavan lehtien seasta toisetkin siamilaiset kaksoset... ;)

5 kommenttia:

 1. Gerbera on ymmärtänyt eilisen valtakunnallisen kaksospäivän ihan toden teolla, kun kaksosia pukkaa koko ajan.

  VastaaPoista
 2. Samaa ajattelin kuin Sarikin, että kaksosten päivän kunniaksi gerberasi teki siamilaiset! ;D Mutta että toisetkin tulossa! :O

  VastaaPoista
 3. Äh, miten tuo arvonta meni minulta ohi silmien? No, onnea jälkikäteen, mahtava kävijämäärä :)!

  VastaaPoista
 4. Ohhoh! Juuri kommenttia jättäessäni mietin että se sinun arvonnasta tullut voitto on tainnut olla ainoa blogiarvonta jossa on tärpännyt, että olispas hassua jos taas kävis niin :) Laittelen viestiä :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)