Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 23, 2011

Kolmas ristipistohassutus valmiina :)

Tämä hassutustyö ei ollut alun jälkeen likimainkaan lähellä valmistumista, mutta kummasti siihen vain tänään ne puuttuvat pistot ilmestyivät ja jälki- ja solmupistot perään. :) Näitä jatkaessani valitsen järjestyksen yleensä siten, mistä näyttäisi puuttuvan vähiten pistoja, mutta pian ei taida olla käsissäni muita kuin niitä pikaisia muutaman piston aloituksia. Helppo on ollut tähän saakka napata työn alle niitä, jotka ovat olleet kuitenkin suhteellisen pitkällä. :)

Lumiukko ja pukki
Tehty ajalla: 4.-23.1.2011
Malli: Janlynn Holiday Favorites -pakkauksesta
Kangas: 14 ct valkoinen aida
Langat: Pakkauksessa 19 väriä, luultavimmin DMC
Pistot: Risti-, murto-osa, jälki- ja solmupistoja
Koko: Halkaisija n. 7,6 cm, noin 40x35 pistoa
Viimeistely: Flexikehykseen
Muuta: Ristipistohassutustyö nro 4

Tämä ei ole näistä joulukoristemalleista missään nimessä mikään lempparini, tuo lumiukko näyttää ainakin vähän kummalliselta, kun sillä ei ole porkkananenää, ja kuusikin on ihan neulasensa varistaneen näköinen. ;) Onneksi tässä sarjassa on sentään muutamia vähän kivemmankin oloisia malleja, kuten se aiemmin valmistunut nalle ja kissa on ihan söpö. :)

Kivaa uutta viikkoa! :)

3 kommenttia:

 1. Näitä valmistuneita hassutuksia alkaa blogeissa näkymään joka päivä. Itselläni jäi tuo ristipistoilu tauolle hassutuksen jälkeen kun neulominen vie sen ajan. Jospa minäkin saisin kohta jonkun ristipistotyönkin valmiiksi. :)

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään noista sun pienistä pistelyistä kun on kotonanikin semmoisia.
  Kiva taas kun pidit tuon Novitan neulekatsauksen. Voi sitten ostaa lehden löytyy mieleisiä malleja. Minulla tuntuu olevan tällähetkellä kanssa joku kumma kun tekisi mieli neuloa, mutta ei tiedä että mitä aloittaisi.
  No ehkä osasyyllinen on tuo nuoremman tytön penkkaripuku, joka pitäisi saada alkuun. Tänään on tarkoitus mennä kangaskaupoille. Itseni tuntien tulee taas kiire viimeisellä viikolla.
  Mukavaa talven jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tästä Jannlynin-sarjasta tosi paljon,ovat niin hyväntuulisia ja värikkäitä.

  Kiitos,Novita-katsauksesta!

  Hauskinta on etten ite neulo silmukkaakaan (kuten ehkä muistat)mutta nautin katsella upeita neuleita ,ja kuvitella mitä tekisin jos osaisin..
  Taas tässä joulun aikaan ostin äidilleni=Mummille joka neuloo melkein päivittäin Novita-lankaa
  (Tico-tico),kun muistin siitä olleen täällä maininta.

  Villalankojen hypistely ja shoppailu sujuu kyllä minultakin :D

  Parasta tietenkin oli että Mummi
  tykkäsi "modernimmasta" ohuesta sukkalangastaan tosi paljon ,niin että sain ostaa hänelle sitä vielä yhden kerää lisääkin! :)

  Ihanan ohuet mutta lämpimät
  Tico-Tico sukat on mun parhaat villa-sukkani tällä hetkellä..

  Kiitos Mari!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)