Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Hassuttelua osa 8

Kahdeksannen päivän hassutukset jäivät odotetusti vähiin (syy edellisessä postauksessa). Aikaa toki olisi ollut enemmänkin iltapuolella, mutta pistely ei oikein tahtonut luonnistua, kun on laastarit neljässä sormessa ja niistäkin kolme oikeassa kädessä. ;) Minulla on todella herkkä iho erityisesti käsissä, käteni iho alkaa vuotaa herkästi verta esim. jos pesen hajustetulla pesuaineella käteni yleisessä vessassa tai kylässä. Ja saattaapa iho haljeta ihan vain jotain "likaista" esinettä koskettamalla. Nyt kun sitten olen pari päivää sotkenut käsiäni ja tiheään pessyt, vaikkakin ihan vedellä ja välillä hajusteettomalla saippualla, niin eihän iho sellaista kestä ja sormenpäät ovat halki. Yleensä minulla on joka yö jossakin sormessa Bepanthenia ja laastari (paranee aamuun mennessä), mutta nyt en pystynyt odottamaan vaan teippasin sormet jo iltasuihkun jälkeen. Neulomista laastarit eivät hidasta, mutta langanpujottaminen neulansilmään ei onnistu ilman langanpujottimen apua, eikä kyllä paljon pistelykään ohuella neulalla, joten päivän hassuttelusaalis on sitten tässä:


Joulupukkelia* tehdään ja hihaa on aloitettu. Tämähän on parempi saldo kuin edellisenä päivänä. ;)

*Joulupukkeli on Tikrulta opittu sana Nalle Puhin joulu -dvd:ltä, joka on meillä pyörinyt jo aika monta vuotta dvd-soittimessa vuodenajoista riippumatta, joten väkisinkin sieltä tarttuu sanoja ja sanontoja päähän, kuten myös aika monesta muustakin lasten dvd:stä. Eivät sentään tartu niin herkästi päähän kuin lastenfilmien tunnarit, varsinkin ne, jotka jäävät pyörimään siihen menu-valikkoon sen jälkeen, kun katsoja on aikaa sitten lähtenyt muihin touhuihin ja unohtanut dvd:n päälle. :)

Toivottavasti sunnuntai on oikein pisteliäs päivä! :)

3 kommenttia:

 1. Hui, onpa sinulla todella herkkä iho. Minulla tahtoo kuivua näin talvisin iho, mutta ei onneksi haavoille asti mene.

  Minäkin jossain vaiheessa puhuin ihan lasten videoiden sanoilla. Etenkin Kaunotar ja hirviö ja Leijonakuningas antoivat täysin uusia sanavalintoja puheisiini! :-)

  VastaaPoista
 2. Joulumallit on kivoja, hoksasin vaan, että minulla ei ole yhtään kunnon joulumallia tuossa hassutuslistalla :) Vielä ehtii vaihtaa jos huvittaa.

  VastaaPoista
 3. Teillä onkin eilen ollut kunnon herkuttelupäivä :) Toivottavasti sormet nyt paranee vauhdilla, että pääset jatkamaan ristipistoja. Eihän niitä kiva ole tehdä, jos kangas on veressä koko ajan.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)