Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, tammikuuta 06, 2011

Hassuttelua osa 6

Tänään olikin oiva tilaisuus yhdistää RPH ja RPM. :) Siis RistiPistoHassuttelu ja RistiPistoMaraton. Maratoniksi tämän teki se, että pistelin kellosta katsoen tänään neljä tuntia, tai itse asiassa vähän yli, koska tähän jäi vain muutama hassu ristipisto tekemättä neljän tunnin täytyttyä, niin halusin tehdä kaikki ristipistot valmiiksi. Eli olisikohan tullut pisteltyä noin 4h20min.


Tämän pipariukon mallikuva näkyy eilisessä postauksessa, tosin välissä on pari muuta pitkää postausta, niin joutuu pikkuisen rullailemaan alaspäin, mikäli mielii sen kuvan nähdä. :) Sain tosiaan tähän kaikki ristipistot valmiiksi, sekä kokonaiset että murto-osapistot. Jäljellä on siis "vain" jälki- ja solmupistot: solmupistoja tulee tähän malliin vain kaksi, mutta jälkipistoja senkin edestä neljällä eri värillä. Esimerkiksi nuo pipariukon ympärillä olevat karkithan eivät näy nyt ollenkaan, kun ne on pistelty sillä jo tutuksi käyneellä valkoisella langalla valkoiselle kankaalle. ;) Mutta niihin tulee aikanaan punaiset jälkipistot, joten niistä tulee sitten sellaisia punavalkoisia karkkikeppejä ja "Marianne-karkkeja". :) Tämä taitaa nyt olla näistä hassutusaloituksista kaikkein pisimmällä, mutta mallikin oli yllättävän selkeä. Esimerkiksi siinä eilen aloittamassani pipariakassa on ainakin tsiljoona solmupistoa, se näyttikin kaikkein sekavimmalta mallilta näistä tähänastisista, joten oli ihan positiivinen ylläri, että pipariakan puoliso olikin näin yksinkertainen. ;)

Saa nähdä, miten kahden seuraavan aloituksen kanssa käy, perjantai ja lauantai näyttävät melkoisen touhuntäyteisiltä päiviltä, joten vedän rastin peräseinään - tai siis aidakankaalle! - jos ehdin yhdenkin piston tekemään seuraavia aloituksia!


Neulepuolellakin on "hassuteltu", ja tässä tämänpäiväinen aloitus perussukista.

Kiitos ihanista kommenteistanne, ne ovat lämmittäneet mieltäni suuresti! :) Palataan taas...!

7 kommenttia:

 1. Tosiaan on noissa Jannlynin joulukoristeissa ihan ihmeen kova työ..edelleen muistelen sitä yhtä tekemääni että siinäkin oli jälkipistoja tosi monella värillä !

  Lopputulos taas varmasti palkitsee-nuo on niin
  suloisia!!

  VastaaPoista
 2. Aikamoisen määrän sait pisteltyä!

  VastaaPoista
 3. Aika hyvä päivän saldo. Hauska nähdä miten tämä muuttuu kun ne jälkipistot on tehty.

  VastaaPoista
 4. Kivoja joulumalleja sinulla hassuttelutöinä. Mahtava tuo sinun viisivuotiskatsaus, sitä oli kiva lukea. Kova vauhti sinulla kyllä on, kun pistojen lisäksi saat aikaiseksi myös ihania kutomuksia.

  VastaaPoista
 5. Ristipisteily vaatii kyllä sellaista kärsivällisyyttä ja täsmällisyyttä, että nostan hattua sinulle kun jaksat upeita pistelytöitä tehdä!

  Kivat värit aloittamissasi sukissa :)

  VastaaPoista
 6. Piparimallit ovat minusta kivoja, melkein lumiukkomallien veroisia :D.

  VastaaPoista
 7. Onpas tulossa kiva neule, ja kiva on tuo pistelysikin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)