Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Jämäilyä

Olenkohan jotenkin erityisen rakastunut tähän väriyhdistelmään, koska nämä ovat jo kolmannet sukat lyhyen ajan sisällä nimenomaan näistä langoista? :) No ei, todellinen syy tähän värimaailmaan on se, että haluan päästä eroon noista persikasta ja omenanvihreästä, en siksi, etten niistä väreistä pitäisi, vaan siksi että pidän niistä liikaakin. ;) Kumpaakin lankaa on tullut aikanaan hamstrattua reilusti toista kiloa ilman minkäänlaista hajuakaan, mitä niistä tekisin - ja vain kauniin värin vuoksi. Nyt, kun molemmista väreistä on tehty itselle kaksikin yläosavaatetta (siis kaksi persikkaa ja kaksi vihreää, yhteensä neljä), ja sukkakorissakin riittää itselle noista väreistä sukkia (vihreästä kolmet, persikasta yhdet), niin on jo aika sanoa hyvästit lopuillekin nyssäköille. Siksi siis taannoin syntyi parit kukkakuvioiset sukat, ja nyt sitten nämä raitasukat:

Polvekeraitasukat
Tehty ajalla: 14.-15.11.2010
Lanka: Novita Nalle valkoinen (011) ja vihreä (381), Novita Wool persikka (260)
Langankulutus: 38 g
Puikot: 3 mm
Koko: n. 26
Muuta: Lahjaksi.

Polvekeraitasukkamalli taitaa olla yksi lemppareistani. :) Tähän mennessä olen tehnyt näitä vain itsestäänraidoittuvista langoista, mutta näemmä homma sujuu myös itse raidoitellen. Vaan enpä saanut vieläkään persikkaa ja vihreää kulumaan loppuun; vihreää jäi ehkä metri ja persikkaa neljä grammaa. Niistä nyt ei saa enää kuin barbinvaatetta, joten luultavimmin täällä tehtaillaan lähiaikoina sellaisia. ;)

Marraskuukin on jo puolivälissä, näin se aika rientää taas... Tänään erityisesti on tuntunut, että minuutit ovat olleet tavallista lyhyempiä. Aamulla ei ehtinyt kotona tehdä juuri mitään, töissäkin jokainen puolituntinen tuntui vartilta - ja nytkö on kello muka jo yli kymmenen illalla? Näitäkään sukkia ei olisi valmistunut, jos en olisi käyttänyt päivällä lastani yhdessä jutussa, missä minun tarvitsi vain istua odotushuoneessa tunnin verran odottamassa, kun poika kävi tekemässä tehtäviä sisällä. Tuli edes sukkien langanpäät pääteltyä, vaikka sekin tunti tuntui kyllä vain puolikkaalta. ;) Vastineeksi kyllä on joskus niitäkin päiviä, jolloin aika matelee, ja olenkin alkanut epäillä, että kellot eivät tikitä joka päivä samaan tahtiin... ;)

Mutta mukavaa ja vauhdikasta viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Upeaa tuo edellisen postauksen neule-setti.
  Polve-raitasukkasi on niin suloiset ,oikein ihanaa nähdä jotain noin keveän värikästä näin harmaina päivinä..
  Minullakin kello kulkee eri päivinä eri tahtiin.. kummallista..
  :D

  VastaaPoista
 2. Ei ihme, vaikka olisitkin näihin väreihin ihastunut.
  On nämäkin niin kauniit :)

  VastaaPoista
 3. Onpas herttaiset pikkutytön sukat! :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)