Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, marraskuuta 09, 2010

Annetaan pois

Edit: Ei kannata enää lukea tätä postausta, nämä menivät jo. :)

Tämä ristipistomalli oli minulla täällä jokin aika sitten myynnissä, muttei mennyt kaupaksi. Haluaisin kuitenkin päästä siitä eroon, koska sen tekeminen ei minua erityisemmin houkuta, ja ihan varmasti maailmasta löytyy joku, joka tämänkin haluaa pistellä. :)


Eli ihan ilman mitään kustannuksia tai vastalahjoja saat tämän postitse kotiisi, kunhan vain hihkaiset kommenteissa ja jätät yhteystietosi sähköpostiin marska_77@yahoo.com. :)

Sitten voisin laittaa toisenkin kiertoon:

Tämä on ristipistopakkaus ja sisältää kaiken mahdollisen, eli langat, kankaan, helmet, mallin ja neulat. Tästä tulee tuollainen joulukoriste, jossa on soittavan enkelin hahmo. Olen saanut tämän pakkauksen joskus lahjaksi, ja aihe on sinänsä ihan minun tyyliseni, ja kertaalleen tätä jo pyörittelin käsissäni, että olisin pistänyt alulle, mutta tässä on pääasiassa helmien ompelua - ja niitä helmiä on todella paljon! - niin en koe tätä ihan omakseni. Mieluummin siis laittaisin hyvän kiertämään kuin pitäisin tätä jemmassa odottamassa, josko joskus tähän innostuisin. Tämänkin saa ihan ilman mitään kustannuksia, kunhan vain ilmaisee halukkuutensa. :)

Tällaisia pikkujoululahjoja täällä olisi tällä kertaa jaossa. :)

Edit: Meni jo. Kiitos! :)

4 kommenttia:

  1. Suurkiitokset Mari! Posti saapui jo eilen ja pääsin kurkistelemaan sisältöä!

    Ihania joulusuunnitelmia sinulle ja joulunodotusta koko perheelle!!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)