Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 04, 2010

Kiittäen edelleen :)

Juhlat jatkuvat... Itella oli päättänyt pitää viikonlopun yli hoteissaan lähetystä, jonka olisi kuulunut kuulemma tulla jo perjantaina. No, hyväähän tietysti aina kannattaa odottaa, vai miten se nyt meni... :)


Virkkauslehtiähän siellä kirjekuoressa oli, ja mukana kortti saatesanoinaan anteeksipyyntö, kun lahja toistaa itseään. ;) Olen vissiinkin samaiselta taholta saanut aiemminkin virkkauslehtiä syntymäpäivänä, vaan eipä se mitään haittaa, kun mallit noissa lehdissä kuitenkin vaihtuvat. :) Itse asiassa tässä yhtenä päivänä olin melkein jo ostamassakin jonkun virkkauslehden, mutta sitten ajattelin, että odottelenpa synttäripäivään saakka, koska näitä on ollut tapana aina silloin meille ilmestyä. ;) Lämpimät kiitokset! :) Ja eiköhän tässä itse kukin toista lahjojen suhteen itseään, nimimerkillä "Tekisinkö tänä vuonna sukat vai lapaset?" ;)

Olipas muuten virkkauspainotteisia nämä minun lahjani tänä vuonna - pitäisikö tässä lähteä ostamaan kenties virkkauslankaa, kun se on päässyt kokonaan loppumaan...? :) Tuli nuo virkkauskelpoiset langat sytomyssyiltyä kevään aikana, mutta eiköhän sitä taas jossain vaiheessa tule hankittua.


Käsityörintamalla on kesken samat mitä edellisessä postauksessa, uutta en ole aloittanut, vaikka kohtahan tässä tietysti pitäisi taas jotain sukkaa alkaa tekemään, että saa lisää satoa aikaiseksi. :)

Mutta laitanpa tässä vielä ilman salamaa otetun kuvan toissapäivänä ostetuista ruusuista ja samalla todisteen siitä, että ovat edelleen hengissä. En ole tainnut vielä koskaan onnistua pitämään ainoatakaan kasvia kahta vuorokautta hengissä... ;) Ja nämä kun vielä tärisivät pyöränkorissa, enkä saanut niitä suojattuakaan muuta kuin muutamalla Lidlistä löytyneellä mainoslehdellä; juomapullosta kaadoin vettä nenäliinaan ja kietaisin sen verran ympäri, että saivat kosteutta pyöräkyydin aikana. Ja sitten vielä kotiin tullessa asettelin kukat sievästi eteisen jakkaralle odottamaan, että saan riisuttua, mutta esikoinen oli ehtinyt ne nakata jo lattialle, kun tarvitsi sitä jakkaraa. Että eivät sitten vissiin uskalla olla kukkimatta, kun pelkäävät, että niitä runnotaan sen jälkeen vielä pahemmin. ;)

Mutta oikein mukavaa tätä viikkoa kaikille! :) Minä varmaan joudun tänään ottamaan taas karvareuhkan kutimen bussiin, en jaksa tuota toista keskeneräistä yrittää survoa laukkuun, kun siinä on useampi iso kerä kiinni.

10 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut! Jäi taas bloggaukset viikonloppuna vähiin, joten merkkipäivä on päässyt menemään ohi!
  Ruusu on muuten todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Minullakin olisi joutavana vanhoja virkkauslehtisiä joilla en tee mitään. Kiinnostusta? Heitä meiliä.

  VastaaPoista
 3. Kiva lahja , virkkausideoita !
  Jään odottelemaan kun virkkauslankaa ostat, ja alat taituroimaan :)
  Ihana ruusu !

  VastaaPoista
 4. Kivoja virkkuita, tuskin maltan odottaa, että niitä alkaa täällä näkyä ;).

  VastaaPoista
 5. Mistähän mahtaakaan johtua, että lahjasi ovat virkkauspainotteisia? Nyviä virkkaushetkiä.

  VastaaPoista
 6. Käsityölehtiä ei voi olla koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut täältäkin vielä, tosin melkoisen jälkikäteisesti! Hyvin ovat lahjanantajat osanneet lahjat valita :D Mikäpäs sen mieluisampaa kuin saada käsityöjuttuja!

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet Onnittelut!
  Ihana ruusu.

  VastaaPoista
 9. Myöhästyneet onnittelut.
  Virkkauslehtiä ei voi koskaan olla liikaa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)