Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

Viikonlopun villoja

Kädet ovat olleet ahkerina viikonlopun aikana...


"Taidekuvaa..." ;)

Karvareuhka eli neulottu ryijy sai uuden palasen, ja nyt palasia on valmiina kuusi eli tasan puolet. :) Tätä menoa saadaan uudeksi vuodeksi seinälle, tai jos ei saada niin sitten ensi vuoden puolella.

Uutta sukkaakin pukkaa, vaikka voi olla että pitää huomiseksi ottaa bussiin vielä joku varatekeminen, jos tämä ehtii valmistua. ;) Pari sille onkin jo valmiina.

Sain aikaiseksi myös korjata rukin tänä aamuna. En ole varmaankaan asiasta täällä pahemmin maininnut, mutta rukkihan hajosi melkein heti kättelyssä, eli ehdin sillä tammikuussa vähän kehrätä, ja sitten siitä murtui lyhdyn pidike. Pidike on nahkaa, eli se nahka yksinkertaisesti oli jo niin haurastunut, että murtui halki, eikä lyhty pysynyt enää paikoillaan. Yritin sitä korjata ihan liimaamalla, mutta ei se liimaus pysynyt. Tässä olen sitten monta kuukautta miettinyt ratkaisua, kunnes tänä aamuna päätin kokeilla korjaamista - nippusiteellä. :) Sen verran aamulla kehräsinkin muutaman metrin möykkylankaa, että sain todeta homman toimivan, eli lyhty näyttäisi nyt pysyvän paikoillaan. :)

Rukista nippusiteineen ei ole nyt valitettavasti todistusaineistoa, mutta täytynee joskus muistaa kuvata sekin viritelmä. ;)

Sen sijaan todistusaineistoa on meidän viikonlopun sisustuspuuhistamme:


Molemmilla pojilla on nyt "uusi" sänky toista yötä käytössään, kuopus sai isoveljen vanhan lastensängyn, ja isommalle levitetään yöksi tämä vuodesohva. Kuten kuvasta näkyy, ihan vähään aikaan näitä kahta ei kannata laittaa samaan huoneeseen nukkumaan... kuvaajan käsi ei ole tärähtänyt, vaan kohde on ollut hivenen liikkeessä. ;) Enkä minä vielä raaski kuopusta omasta makkarista päästääkään pois, tuntuu nytkin niin omituiselta, kun hän nukkuu huoneen toisella laidalla eikä siinä ihan meidän sängyn vieressä... vielä vuosi sitten hän nukkui minun kainalossani kaikki yöt. :)

Uusi viikko, uudet kujeet... :) Ihanan syksyistä alkavaa viikkoa! :)

5 kommenttia:

 1. Hei Mari!
  Ota ihmeessä rukista kuva, olisi kiva nähdä se!
  Ymmärrän hyvin tuon sun lasten nukkumis jutun!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!
  Terkuin Sirpa

  VastaaPoista
 2. Söpön näköistä kun lapsoset nukkuvat "siskopetissä".
  Ihana sukan alku taas tulossa.
  Ja se ryijy....kiva nähdä se sitten valmiina :)

  VastaaPoista
 3. Näyttäisi olevan ihanat sukat tulossa. Nuo pojat kupsottavat tuossa kuvassa kuin linnunpojat.
  Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle

  VastaaPoista
 4. Olipa "taidekuvassasi" ihanan syksyiset sävyt =) Kivan näköiset sukat tulossa.

  Tuosta siskonpetistä tuli mieleeni, että meillä lapsuudenkodissa ei liikoja tiloja ollut, ja siskon kanssa levitettiin laveri joka ilta ja käytiin vierekkäin nukkumaan =) Ja miten paljon sitä peiton alla höpötettiinkään salaisuuksia ;) Teillä ehkä muutaman vuoden kuluttua...

  VastaaPoista
 5. Kokemuksesta tiedän, ettei kaksi lasta samassa huoneessa kovin helposti nuku, vaikka etäisyyttä olisi pari metriä sängyillä. Saati sitten samassa sängyssä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)