Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, syyskuuta 28, 2010

Netti poikki

Netti poikki. Isännän iPhone hätävarana. Hidas käyttää. Kamalat vieroitusoireet. Toivottavasti saa pian netin kuntoon. Siihen asti sinnitellään. Pakko varmaan tehdä käsitöitä, kun ei pääse surffaamaan. Palaan sitten linjoille. Älkää olko huolissanne!

6 kommenttia:

 1. Jep. Opiskelijoiden kurssikokoontumisessa päivittelin, että yhä on ihmisiä, jotka eivät käytä ollenkaan nettiä.Sanoin, että mitä nettiä käyttämättömät ihmiset sitten käyttää? Opettaja nauroi. Mutta oikeasti -muistaako ihmiset aikaa, jolloin aikataulut oli PAKKO katsoa paperilta? Voi meitä. nettiriippuvaisia.

  Maija

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän täysin "hätäsi" :)
  Mutta nythän voit käyttä senkin ajan käsitöihin.
  Ja kun netti taas toimii, on paljon esiteltävää.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin; täällä me ollaan.

  VastaaPoista
 4. Jep,täytyy myöntää että tähän surffailuun jää koukkuun.Välillä jää omat käsityöt vähemmälle kun käy täällä kurkkimassa mitä kivaa muut on tehnyt :)

  VastaaPoista
 5. Oi, pärjäilehän ilman nettiä (niin varmaan teetkin :-)

  Tuntuu hurjalta kuinka sitä onkaan periaatteessa hirmuisen lyhyessä ajassa tullut riippuvaiseksi netistä, mistä sen tiedon nykyisin löytää jos ei sieltä...

  VastaaPoista
 6. Minä tunne itseni lievästi nettiholistiksi. Siksipä pidän tarkoituksella väliin koko päivän tietokoneen kiinni.Saan oikeasti asioita tehtyä enemmän asioita ja tapaan enemmän oikeita ihmisiä. Olenkin kokenutkin netittömat päivät enemmänkin vapauttavana kuin ahdistavana. Olen elänyt 45 vuotta täysin netitöntä elämää ja hyvin selvittiin ja monissa asioissa jopa paremminkin. Minusta Internet on kiva ja monessa asaiassa hyödyllinen keskintö mutta vain kohtuudella käytettynä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)