Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, elokuuta 30, 2010

Minä selvisin! :)

Jihuu, selvisinpäs! :) Ai mistäkö? Niin, mitäs uutta minä olenkaan opetellut viime aikoina käsityörintamalla?

No sitä koukkuamista tietenkin! :) Enhän ole viimeiseen puoleentoista viikkoon oikeastaan muuta käsityötä tehnytkään.


Ja nyt voin sanoa HAH! kaikille niille epäilyksille, että liivi olisi liian iso työ ensikertalaiselle koukkuajalle! :) Okei, kuvassa näkyvä kappale ei toki vielä ole valmis liivi, mutta koukuttu osa on nyt tehtynä kokonaan! JEE! :) Täytyy kyllä nyt ihan rehellisesti myöntää, että oikein ilomielin vaihdan tuon kuvassa näkyvän pitkän kepakon vähän lyhyempään koukkuun, ja innolla käyn tekemään liivin loppuosaa, joka syntyykin sitten tutummasti virkaten. :)

Mutta olenpas onnellinen, että tähän saakka olen päässyt - on jo aihetta vähän tuulettaa! :)

Selvisinpäs tänään jostain muustakin, nimittäin uuden lukuvuoden ihka ensimmäisestä varsinaisesta työpäivästä, tai siis oikeammin työillasta, vaikka koko aamupäivä ja iltapäiväkin menivät tyystin valmisteluhommiin ja viime hetken asioilla juoksemiseen (lähdin kyllä sen verran ajoissa liikenteeseen, että kävelykin riitti, ei tarvinnut ihan juosta, vaikka niitä kävelykilometrejä taisi tulla aika lailla...). Oli kyllä niin kivaa taas aloittaa uusi lukuvuosi, ja kieltämättä oli jälleen kerran perhosia vatsassa ja muutenkin olin ihan täpinöissäni (lue: maha kuralla ja yöllä ei tullut uni ;) ). Mutta se on sellaista positiivista jännitystä, vähän niin kuin lapset odottavat joulupukkia... mulla ei ihan sentään ollut luukkukalenteria, josta saisin laskea päiviä töiden alkamiseen, mutta kyllä minä olen henkisiä luukkuja aukonut useamman viikon. Ja jokaisen ryhmän kohtaaminen ensi kerran on kuin avaisi joulupaketin - hauska nähdä keitä kaikkia oven takaa tupsahtaa sisään. Tänään avasin kuusi "joulupakettia", vielä olisi muistaakseni 14 pakettia jäljellä... ja ainakin 300 naamaa kohdattavana, onneksi ei ihan kaikki ole uusia naamoja, ja nimien oppiminen siihen päälle (en sentään opettele kuin lasten nimet, vanhemmat saavat olla "sen ja sen äiti/isä", kuten vanhemmat yleensä ovat ;) ). Tää on aina niin jännää. :) Vaan kun vauhtiin pääsee, niin siitähän se lähtee sitten taas rullaamaan, ja ennen kuin huomaakaan, niin taas on kevätjuhlan aika.

Kiva fiilis siis tämän maanantain iltana. :) Väsyttää, mutta vähän on ylikierroksia, joten niitähän voi hyödyntää vaikka tuon liivin kimpussa, jos saisi ne ensimmäiset virkattavat kerrokset alkuun. Ja jos ei sukankutominen vie pian ihan mennessään, niin tuon liivinhän voisi saada ensi viikoksi päälle... :)

Vilkasta viikonalkua toivotellen,

3 kommenttia:

 1. Onnittelut koukkuamisen loppuunsaattamiselle ja odottelen innolla valmista liiviä.

  Kiitos myös paketista; tuli eilen perille. Valitettavasti en nyt saa kuvia koneen hajoamisen takia.

  VastaaPoista
 2. Hyvä,hyvä Mari!
  Olet kyllä tosi taitava näissä virkkaus,kutomis,koukkuamis yms.. lankatöissä!
  Ihanaa kun kokeilet aina uusia juttuja ja haastat itseäsi! :) :)
  Minä oon vasta sen muutaman vuoden tehnyt ristipistoja ja sillä alalla oon yrittänyt kokeilla aina uusia juttuja.
  Osa kokeiluistani on tosin lentänyt ufoina johonkin ulkoavaruuteen kun en lopulta oo saanut enää sitä solmukasaa edes purettua!! :D
  (= näin on käynyt ekoille erikoispisto / hardanger yrityksilleni mutta nyt jo alkaa linnunsilmät ja satiinipistot vähän sujua)

  OOt ihanan innostava bloggaaja !!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, hyvä, tekemisen riemua siihen loppuosaankin. Nyt oletkin jo voiton puolella, kun yli puolet liivistä on valmiina.
  Minun äitini oli kansakoulunopettaja ja muistan miten hänkin aina näin syksyisin oli tohinoissaan ja touhua täynnä uusista oppilaista ja lukuvuodesta :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)