Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, elokuuta 28, 2010

Mari on nyt MariJ

Lyhyt tiedonanto, että olen muuttanut nimeäni. ;) Ainakin täällä blogimaailmassa. Koska osallistun niin moneen yhteisblogiin, jossa käytän kaimoistani erottumiseksi sukunimen ensimmäistä kirjainta, päätin muuttaa koko Blogger-tunnukseni MariJ:ksi entisen pelkän Marin sijaan. Jatkossa siis kommentoin ainakin Bloggerin blogeissa myös tällä nimellä, saatanpa kommentoida muissakin blogeissa. :) Siviilissä mitään nimimuutosta ei ole tapahtunut, tämä koskee vain blogimaailmaa. ;)

Ja nyt pitäisi lähteä laatimaan esittelyä Sukkasadon Perunalaariin... :)

3 kommenttia:

  1. Erinomainen asia tuo alkukirjaimen mukaanottaminen; Mareja(kin) tuntuu tosiaan riittävän. (Kuin myös Outeja... Siksi minullakin tuo nimimerkki: pappeja häärii käsityö- ja askartelublogeissa vähemmän ;).)

    VastaaPoista
  2. :) Minä jo ihmetelinkin, että kuka uusi tuttavuus... Mutta sinähän se siellä :) Hyvä idea, erottuu paremmin!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)