Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, heinäkuuta 01, 2010

Toisenlaisia värejä

Kiitos jälleen kommenteistanne! :) Arvasinkin, että tuohon Revontuleen ja sen väreihin tulee ainakin muutamia kommentteja, joissa joku kertoo pitävänsä juuri noista väreistä. Niinhän se on, että se mikä on toiselle yäk, on jollekin toiselle kauneinta maailmassa - ja päinvastoin. :) Ja minä uskon, että kaikilla maailman lukemattomilla värisävyillä on paikkansa, jokainen sävy näyttää kauniilta jossakin. Se kaikkein ruminkin väri muuttuu sopivassa ympäristössä kauniiksi, ja puolestaan kaikkein kaunein väri voi olla väärässä ympäristössä ihan hirveän näköinen.


Vaikka Revontuli on jo varsin pitkällä, suunnilleen kerroksella 95, ja tuota kivempaa pinkkiä on jo alkanut pukata ulos kerältä, niin tuli tarve noiden minusta-ei-niin-ihanien vihreiden jälkeen ottaa puikoille jotain minusta-paljon-ihanampaa vihreää. :) Ja vähän kaveriksi ihanaa punaista ja luonnonvalkoista. Nämä värit miellyttävät silmääni paljon enemmän. Kuten huomaatte, niin tekeillä on useampikin juttu samanaikaisesti, pitää nimittäin tarkkailla että jämälangat tulee kulutettua tarkoin. ;) Arvanneeko Ken, mitä noista on tulossa? :)

Tänään taidan pitää kuitenkin puikot jäähyllä ja kaivella ristipistot esille, se on maratonpäivä näes taas. :) Touhukasta torstaita teillekin! :)

4 kommenttia:

 1. Totta meitä on moneksi myös värien suhteen:)

  VastaaPoista
 2. Olet taas ahkeroinut valtavasti. Ihanan värinen revontulihuivi valmistumassa!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen muistaakseni tehnyt samanvärisen Revontulen! :) Ja tuota en kyllä arvaa, mitä noista jämälangoista on syntymässä. ;)

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä Ken arvannee...:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)