Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, heinäkuuta 26, 2010

Huhuu?

En saa taaskaan päähäni kuka tai ketkä seuraamistani bloggaajista ovat virkanneet yhden huivin, joten huhuilen täällä... Siis Novita Kesä 2010 malli 17, huivi Puro Batikista. Mallissa on ruskeansävyinen lanka, ja huivi virkataan isommista ja pienemmistä ympyröistä, on kolmion mallinen ja siinä on pitkät hapsut. :) Niin siis jos ja kun joku on tehnyt sen huivin, niin paljonko siihen tarkalleen ottaen meni lankaa? Ohjeessa lukee, että 350 g, ja kun Puro Batikit on 100 g kerissä, niin keriä pitäisi ostaa neljä. Mutta satuin löytämään (en vielä ostanut) vain kolme kerää eli 300 g kyseistä lankaa, niin kyselen nyt huivin tehneiltä, että riittääkö? Siis jos huiviin olisi mennyt vaikka ihan hitusen verran neljättä kerää, niin hapsuja lyhentämällä voisi saada kolmekin kerää riittämään... Suunnittelee hän. :)


Edit: lisäsin vielä kuvan, joka on pöllitty Novitan sivuilta. Eli tuota huivia tarkoitan.

Kiitos jos joku viitsii auttaa! :)

5 kommenttia:

 1. Ilmottaudun, minä olen sen tehnyt pinkkinä, todistusaineisto löytyy blogista: http://aidin-ja-tyttaren-kasityot.blogspot.com/2010/05/huivi-virkatuista-ympyroista.html

  Tein kolmosen koukulla eli on ehkä pikkaisen pienempi kuin ohjeessa ja lankaa meni 212 g, hapsut ovat ohuemmat ja lyhyemmät kuin mallissa.

  Huomaathan, että lehdessä on ohjeessa virhe, joka on korjattuna seuraavassa lehdessä ja novitan sivuilla.

  Jos tuo 300 g ei riitä, niin mulla on vielä tuota lankaa pieniä keräsiä jemmassa.

  VastaaPoista
 2. Mä olen tehnyt huivin (en ole muistanut kyllä blogata). Ostin sen suositellun määrän ja kerä jäi yli...

  VastaaPoista
 3. multa löytyy vain sinistä, pinkkiä ja sitä vaaleampaa lilaa

  VastaaPoista
 4. Tota samaa huivia olen alitajusesti miettiny, kun näin sen kuvan jossain blogissa äskettäin. Se on kyllä tosi nätti.

  VastaaPoista
 5. Minulla tuo valmiina (joku laiskimus ei ole vaan saanut blogattua;). Menekki oli n. 280 grammaa. Lyhensin hapsuja kun en pidä ohjeen mukaisista pitkistä. Tuo on kiva malli.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)